Baca keterangan rasmi

Pentadbiran Awam dalam talian

Memperluaskan pengalaman anda, memajukan kemahiran anda dan menjadi pemimpin dan perintis perkhidmatan awam di rumah atau di luar negara.

Memimpin perubahan positif

Sarjana Pentadbiran Awam Online (MPA) kami direka untuk menawarkan profesional sektor awam yang sibuk peluang untuk meningkatkan kerjaya mereka di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. Kursus ini telah dirancang untuk menawarkan pelajar kemahiran dan keyakinan untuk mengubah kerjaya mereka, sama ada ia bergerak ke jabatan baru dalam sektor awam atau sukarela, atau peralihan kepada peranan perundingan.

Ditunjuk oleh Institut Pengajian Kerajaan Tempatan yang berprestij (INLOGOV), MPA Dalam Talian kami berada di kedudukan yang sempurna untuk menggalakkan idea progresif. INLOGOV adalah pusat UK utama untuk mengkaji pengurusan perkhidmatan awam, dasar dan tadbir urus tempatan, yang dikenali secara nasional sebagai pemula pemikiran inovatif untuk penjawat awam.

Sepanjang program ini, kami akan mengasah kemahiran anda untuk membantu anda mengembangkan kepimpinan kepimpinan untuk mengurus dasar-dasar awam secara strategik yang akan membawa perubahan dalam kehidupan orang ramai.

"Saya mengejar Pentadbir Awam dalam talian kerana tidak ragu-ragu laluan akademis yang paling sesuai untuk saya. Saya boleh pergi ke banyak sekolah kompetitif lain untuk mendapatkan Sarjana saya, tetapi University of Birmingham adalah yang menawarkan fleksibiliti, kemampuan, staf akademik yang prihatin, dan yang paling penting; tempoh masa sambilan yang mudah. ​​"

Vanna Curi, Penyelaras Program, Persatuan Pengurus Imunisasi Antarabangsa, Dari Eropah, kini tinggal di Amerika Syarikat

Memperoleh kepakaran praktikal dalam sektor awam

MPA Dalam Talian mengambil pendekatan yang sangat praktikal untuk pembelajaran, didorong oleh kajian kes yang bertujuan untuk membawa kursus ke kehidupan. Dengan memanfaatkan contoh-contoh dari dunia perkhidmatan awam, anda akan mendapat pemahaman yang komprehensif tentang strategi-strategi utama dan belajar bagaimana untuk menerapkan pengetahuan ini untuk memimpin perubahan. Untuk membantu memperluaskan pembelajaran anda dengan pelbagai teori, kursus ini diketuai oleh pakar dalam bidang mereka, yang membawa pengalaman praktikal dari seluruh dunia. Pendekatan inklusif kami kepada pelajar antarabangsa menambah kepada dinamik global dan peluang untuk diberi kuasa oleh idea-idea baru. Sepanjang program dalam talian, anda akan mendapat manfaat daripada teknik pembelajaran inovatif yang luas yang direka untuk menjadikan kursus lebih menarik. Dan sejak kursus ini 100% dalam talian, anda mempunyai manfaat tambahan belajar pada masa yang sesuai dengan anda, memberikan anda kelonggaran di sekitar komitmen keluarga dan kerjaya yang ada.

Pengalaman pembelajaran maya kami termasuk manfaat berikut:

  • Syarahan video yang direka dan disampaikan oleh kakitangan pengajar yang diiktiraf kami
  • Tugas interaktif yang membolehkan anda menyertai latihan pembelajaran kumpulan
  • Kajian kes kehidupan sebenar menawarkan kemahiran yang boleh digunakan dengan serta-merta
  • Interaksi sosial dengan rakan sebaya, profesor dan tutor untuk menjadikan anda lebih berhubung
  • Sumber digital untuk membantu anda mendaftar, menyelesaikan pertanyaan teknikal dan mengembangkan kerjaya anda

Syarat kemasukan:

  • Sekurang-kurangnya ijazah kelas dua atau diploma lepasan ijazah dari universiti di UK atau bersamaan 3.0 IPTA
  • Dua rujukan
  • Penyataan tujuan atau penyataan peribadi
  • Kelayakan akademik dan profesional atau pengalaman industri biasanya diambil kira

Pelajar antarabangsa: Dengan pengecualian Pelajar Diploma Siswazah, pemohon mesti mempunyai skor IELTS 6.5 dengan tidak kurang daripada 6.0 dalam mana-mana kumpulan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh University of Birmingham Online »

This course is Online
Start Date
Julai 2019
Okt. 2019
Duration
30 
Sambilan
Price
12,155 GBP
* Harga tertakluk kepada perubahan setiap tahun akademik untuk selaras dengan inflasi.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Julai 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Mac. 2020
Tarikh tutup permohonan

Julai 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Okt. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Mac. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date