Gambaran keseluruhan

AOY's PMSA Aligned Project Management Projects

Kemahiran pengurusan projek yang diiktiraf oleh industri membuka peluang pekerjaan dan kerjaya dalam pelbagai industri dan dalam setiap organisasi atau perniagaan. Pengurusan Projek adalah pilihan kerjaya yang menarik, dinamik dan diinginkan dalam mana-mana industri.

Kursus pengurusan projek kami akan memperkasakan anda dengan alat pengurusan projek, teknik, dan proses yang diperlukan untuk menyelesaikan projek tepat waktu, dalam anggaran dan spesifikasi projek - tanpa mengira industri.

Sebagai Penyedia Pendidikan dan Latihan yang Diiktiraf (RETP) Pengurusan Projek Afrika Selatan (PMSA) - badan professional yang diiktiraf SAQA yang memberikan penunjuk dalam industri pengurusan projek - kursus pengurusan projek kami sejajar dengan keperluan untuk perkembangan kerjaya bersama dengan PMSA rangka kerja.

Kursus ini dinilai melalui tugasan yang komprehensif. Apabila berjaya diselesaikan, anda akan menerima sijil Academy of York .

Garis Panduan Kursus

Kursus komprehensif dalam pengurusan projek ini terdiri daripada tiga modul, yang memuncak dalam sijil Academy of York diiktiraf oleh PMSA sebagai Pengurus Projek atau Pentadbir Projek.

Modul kursus

  • Modul 1: Komunikasi Asas
  • Modul 2: Asas Pengurusan Projek
  • Modul 3a: Pengurus Projek
    ATAU
  • Modul 3b: Pentadbir Projek

Dua pertama tiga modul ini mesti disiapkan oleh semua pelajar. Selepas itu, pelajar boleh memilih sama ada Modul 3a: Pengurus Projek atau Modul 3b: Pentadbir Projek. Adalah mungkin untuk menyeberang antara dua modul dengan yuran pengajian tambahan.

Pengurus Projek atau Pentadbir Projek?

Walaupun peranan dan fungsi mereka berbeza, Pengurus Projek dan Pentadbir Projek bekerja rapat menggunakan prinsip, alat dan teknik pengurusan projek.

Pengurus Projek mengawasi projek-projek tertentu dan melaksanakan fungsi Pengurus Projek yang tipikal: perancangan, belanjawan, mengawasi dan mendokumentasikan semua aspek setiap projek.

Pentadbir Projek membawa sokongan pentadbiran penting dengan tugas khas yang merangkumi semua aspek yang memudahkan projek, mengadakan mesyuarat, mengumpulkan maklumat projek, mengambil minit mesyuarat, membantu membuat laporan dan persembahan, mengatur latihan untuk kakitangan projek dan mengambil bahagian dalam pentadbiran bajet, penyimpanan rekod dan ramalan prestasi projek. Pentadbir Projek sering memasuki peranan Pengurus Projek.

Penilaian dan Anugerah

Academy of York adalah Penyedia Pendidikan dan Latihan yang Diiktiraf (RETP) Pengurusan Projek Afrika Selatan (PMSA). PMSA adalah badan profesional yang diiktiraf SAQA yang menganjurkan sebutan dalam industri pengurusan projek.

Tawaran kursus yang berkaitan dengan pengurusan projek Academy of York adalah sejajar dengan keperluan untuk perkembangan bersama dengan rangka kerja PMSA untuk kerjaya dalam pengurusan projek dan jawatan profesional.

Kursus ini akan dinilai melalui tugasan yang komprehensif.

Apabila berjaya diselesaikan, anda akan menerima sijil Academy of York .

Akreditasi AOY

Academy of York adalah Penyedia Pendidikan dan Latihan yang Diiktiraf Perak (RETP) Pengurusan Projek Afrika Selatan (PMSA). PMSA adalah badan profesional yang diiktiraf SAQA yang menganjurkan sebutan dalam industri pengurusan projek.

Academy of York juga diakreditasi oleh FASSET SETA, SAIOSH, HWSETA, SABPP, CompTIA, COMENSA dan Institut Penyelia Khidmat Bertauliah (ICB) dan didaftarkan dengan Jabatan Pengajian Tinggi dan Latihan sebagai Kolej Swasta.

Yuran Kursus

Nama Kursus: Pengurus Projek atau Pentadbir Projek (PMPA01 )

* Calon pelajar perlu menghubungi Academy of York untuk menentukan sama ada mereka memenuhi syarat untuk bendahari

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 23 lagi program yang ditawarkan oleh Academy of York »

Tarikh Akhir Kemaskini Jun 6, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Feb 2020
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
17,500 ZAR
Harga Sebelum bursary: R17,500 | Harga selepas bursary: R10,500 * (* Pelajar prospektif perlu menghubungi Academy of York untuk menentukan sama ada mereka layak untuk bendahari)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Feb 2020
Tarikh tutup permohonan

Feb 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date