Pensijilan dalam autocad pensijilan jumpstart

Umum

5 lokasi tersedia

Penerangan Program

  • Sijil
  • Bahan sokongan
  • 18 bulan tentu Percuma Retake

Zero to AutoCAD HERO hanya dalam 5 hari! Belajar AutoCAD dan Dapatkan Sijil sebagai Pengguna Autodesk Bertauliah.

Ini meningkatkan akreditasi kerjaya termasuk dalam kos kursus anda. Pada kursus AutoCAD intensif ini, anda akan belajar semua arahan asas yang perlu untuk lukisan profesional 2D, reka bentuk, dan penggubalan menggunakan AutoCAD dan AutoCAD LT. Anda juga akan belajar tentang ciri-ciri, arahan dan teknik untuk menjadi lebih produktif apabila mencipta, menganotasi dan lukisan percetakan dengan AutoCAD.

Hands-on latihan sepanjang kursus AutoCAD yang meneroka bagaimana untuk membuat lukisan pengeluaran 2D. Latihan disediakan dalam kedua-dua format bercetak serta format pada skrin yang boleh dilihat di sebelah AutoCAD.

SIAPAKAH KURSUS INI UNTUK?

Kursus AutoCAD direka untuk Perwakilan baru AutoCAD atau AutoCAD LT. Ini adalah untuk perwakilan yang ingin pengalaman AutoCAD mereka dibuktikan dengan pensijilan rasmi daripada Autodesk.

PENGETAHUAN TANGGAPAN

Anda akan tahu mengenai penggubalan, reka bentuk, atau prinsip-prinsip kejuruteraan walaupun pengetahuan ini tidak penting ia akan membantu.

APA YANG ANDA AKAN PELAJARI

Anda akan belajar untuk mengemudi antara muka pengguna AutoCAD dan AutoCAD LT, menggunakan ciri-ciri asas AutoCAD dan AutoCAD LT, menggunakan alat-alat ketepatan penggubalan dalam AutoCAD dan AutoCAD LT untuk membangunkan lukisan teknikal yang tepat dan lukisan di dalam cara yang terperinci dan visual yang mengagumkan. Anda akan belajar bagaimana untuk menggunakan alat dan teknik yang kuat untuk melukis, pendimensian, dan mencetak lukisan 2D.

Tarikh Akhir Kemaskini Feb 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning ... Baca lebih lanjut

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning and video on demand, you decide on how you prefer to learn. Baca Ringkas
London , Glasgow , Manchester , Leeds , Vilnius + 4 Lagi Kurang