Gambaran Keseluruhan Kursus

Perniagaan kontemporari memerlukan integrasi yang lebih besar antara fungsi IT dan strategi yang lebih luas organisasi anda. Pengurusan Strategik MSc dalam talian Arden University melengkapkan anda dengan kemahiran untuk bekerja dengan berkesan dalam struktur kepimpinan IT syarikat anda.

Melalui mod pembelajaran fleksibel Arden, lebih mudah untuk mendapatkan tuan anda dalam pengurusan IT strategik bersama dengan komitmen dan tanggungjawab anda yang sedia ada. Program ini akan membantu anda mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya sambil membawa organisasi anda lebih dekat dengan matlamat strategik mereka.

Semua program Arden disampaikan dengan tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran dan kejayaan kerjaya. Program profesional ini direka dan disampaikan oleh pengamal yang berpengalaman, supaya anda dapat memastikan kerjaya anda mempunyai yayasan terbaik melalui pengalaman industri langsung.

117479_strategicITmanagement.jpg

Modul Kursus

Sistem Maklumat dan Strategi Perniagaan Alignment:

Membangunkan pemahaman kritikal tentang reka bentuk, aplikasi, dan peningkatan sistem IT, kerana mereka menyokong pencapaian matlamat strategik yang lain. Anda akan membina pemahaman yang menyeluruh tentang implikasi strategik mereka, dan meneroka proses dan kaedah kompleks yang digunakan untuk mencapai matlamat ini.

Pembangunan Pelan Perniagaan:

Memahami cara mendekati perancangan perniagaan IT strategik, dan menavigasi kerumitan produk dan perkhidmatan IT yang baru membawa kepada perniagaan. Anda akan merangkumi blok perancangan, termasuk menentukan, menilai, dan memprioritaskan penyelesaian IT, dan menghasilkan pelan perniagaan yang berkaitan dengan konteks kerja anda sendiri.

Pengurusan Projek dan Portfolio:

Ketahui pelbagai teknik yang tersedia untuk mengurus portfolio dan projek secara berkesan dalam persekitaran IT. Ketahui cara untuk berjaya melaksanakan projek dalam pelan strategik melalui pengurusan yang tepat, dan bina pengalaman anda melalui penerapan alat pengurusan projek.

Pengurusan hubungan:

Anda akan menilai hubungan pihak berkepentingan positif dalam penerapan projek IT yang berjaya, dan meneroka kepentingan penglibatan dan komunikasi alam sekitar dalam membangunkan hubungan rantaian bekalan. Juga mempertimbangkan maklum balas dan aduan yang berkesan, anda akan menunjukkan pengetahuan anda dalam senario kumpulan.

Tadbir Urus Sistem Maklumat:

Apabila sistem semakin kompleks, tadbir urus semakin penting. Anda akan menilai pelaksanaan tadbir peranan dalam meringankan risiko dan memaksimumkan manfaat ketergantungan pada sistem dan perisian. Anda akan mengenali strategi tadbir urus peranan utama, dan mengaudit pendekatan tadbir urus untuk kritik.

Sistem dan Aplikasi Awan:

Anda akan menilai pembangunan sistem pengkomputeran awan, dan penggunaannya dalam organisasi. Modul ini menganggap faedah, sementara memberi anda pemahaman yang seimbang tentang akibat teknologi yang diedarkan. Anda akan menilai sifat perubahan mereka, dan menganalisis secara kritis pelaksanaannya ke tempat kerja.

Projek penyelidikan:

Projek penting ini memberi anda peluang untuk menyelidik bidang pilihan anda, berkaitan dengan tema program, dan mengembangkan kemampuan kritis anda. Anda akan membuat cadangan penyelidikan, memilih antara disertasi konvensional, atau artikel akademik dan persembahan, dan kemudian menerapkan semua pengetahuan anda dari program ini, dengan peluang untuk menghubungkan penyelidikan anda dengan keperluan kerja sebenar anda.

Perkongsian Industri

Apabila anda mendaftar dalam kursus Pengurusan Strategik MSc, anda akan mempunyai pilihan untuk menyertai program pembangunan kemahiran perniagaan berikut:

Akademi Rangkaian Cisco
Dapatkan landasan dunia sebenar dalam kemahiran teknikal yang paling berharga hari ini. Gunakan peralatan, perisian, dan simulator yang sebenar untuk mendapatkan pengetahuan teknikal dalam sekurang-kurangnya 1 atau 2 kawasan kerja permintaan yang tinggi.

Salesforce Trailheads
Terdapat 140 Laluan dan 520 lencana untuk dipilih, meliputi banyak aspek perniagaan, pengkomputeran dan menggunakan Salesforce sebagai alat pengurusan.

Perkhidmatan Web Amazon
Dengan permintaan yang semakin meningkat untuk pekerja awan, AWS Educate menyediakan gerbang akademik untuk generasi IT dan profesional awan generasi akan datang.

Bagaimanakah ia berfungsi?
Penyertaan dengan Rakan Industri kami adalah secara sukarela - semuanya terserah kepada anda sama ada anda melengkapkan satu, 10 atau tidak sama sekali! Penyertaan atau keputusan anda untuk tidak mengkaji tambahan tambahan ini tidak akan memberi kesan kepada ijazah atau gred yang anda terima.

XD0KbdLqdiSnBEYy-ZZRIq4gCnjY3bA6aA-GdciBbVKPTMcruPF82N23ubjyvI2-8joOTKZBfjOMcCPjgiZeAwKcYlhCjjy1VVUYIp1mNvUM83a_v8SgI3_ZP9RdLA FobRnBRcZNSOj2dSJVM5qDRyP4KaPSjRsWw8TQgUwnpA_3aSdFYgiYa74e0sQl5A2bOZZOeBvYwNG2PdgptDpXSicvD1R17aeRCktaHYeOjt1qLnlou0guTd6t-Xag 9S2SzwTWklgUnDaO8Xf4zg4Qd2DomAyZwNOmxzGi6eiqlgSaDzOCP7m93IaOwbd9699HAorZPxig9lZueRsceZxWAStrfWZULfgEm-2j1M_atbn39urgBALFiIdFkQ

Apa yang Kami Katakan Pelajar:

116280_aa01zDAY.png

"Pengalaman dengan Arden University setakat ini hebat - mereka mempunyai hubungan yang baik dengan pelajar dan menawarkan pelan pembayaran yang fleksibel. Saya akan mengesyorkan Arden kepada sesiapa yang ingin belajar dan bekerja pada masa yang sama."

Ismail Salami,

Pemasaran Strategik MSc

Keperluan Kelayakan

Untuk layak untuk kursus ini, anda mestilah mempunyai:

  • Ijazah kepujian UK sekurang-kurangnya kelas kedua (2.2) atau setaraf.
  • Bagi pelajar yang sebelum belajar tidak diajar dalam bahasa Inggeris: IELTS 6.5 atau setaraf (tidak kurang daripada 6.0 dalam mana-mana elemen).
Bagaimana jika saya tidak mempunyai kelayakan akademik?

Kami secara positif menggalakkan dan mempertimbangkan aplikasi daripada mereka yang mempunyai pengalaman pengurusan yang substansial (biasanya 5 tahun) dan dapat menunjukkan motivasi mereka untuk mempelajari program ini. Kami akan meminta CV dan rujukan anda untuk menyokong permohonan anda.

Bayaran

£ 9,500 (UK

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 48 lagi program yang ditawarkan oleh Arden University »

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 11, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Okt 2019
Jan 2020
Duration
18 - 60 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
6,957 EUR
Yuran Per Tahun: € 6,957 (UK / EU), € 6,957 (Antarabangsa)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Apr. 2020
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Apr. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date