Pengurusan Senibina Enterprise MSC (CMI)

Umum

Penerangan Program

Kemas kini Coronavirus (Covid-19):

Pengambilan semasa kami dibuka. Kami terus menyampaikan pengalaman pembelajaran yang tidak terganggu di semua kursus kami. Kami adalah pakar Pembelajaran Jarak Jauh dengan pengalaman lebih daripada 25 tahun yang menyampaikan pendidikan dalam talian.

Gambaran Keseluruhan Kursus

Ketahui kemahiran strategik yang penting untuk menyelaraskan fungsi perniagaan dan aliran kerja, sementara mereka bentuk dan menggunakan penyelesaian seni bina IT yang berkesan. Program Pengurusan Senibina MSc Enterprise (CMI) ini disampaikan oleh Arden University dan akan memberi manfaat kepada para profesional IT yang ingin mengarahkan kerjaya mereka ke arah pengurusan strategik.

Mod pembelajaran fleksibel Arden menjadikannya lebih mudah untuk mengembangkan kemahiran anda bersama dengan komitmen dan tanggungjawab anda yang sedia ada. Program ini akan membantu anda mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya sambil membawa organisasi anda lebih dekat dengan matlamat logistik mereka.

Semua program Arden disampaikan dengan tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran dan kejayaan kerjaya.

117423_hS-sXCwQ.jpeg

Modul Kursus:

Sistem Maklumat dan Pelan Strategi Perniagaan
Membangunkan pemahaman kritikal mengenai reka bentuk, aplikasi, dan peningkatan sistem IT, dan menyokong pencapaian matlamat strategik yang lain. Anda akan membina pemahaman yang menyeluruh tentang implikasi strategik, dan meneroka proses dan kaedah kompleks yang digunakan untuk mencapai objektif perniagaan.

Pembangunan Pelan Perniagaan
Memahami cara mendekati perancangan perniagaan IT strategik, dan menavigasi kerumitan produk dan perkhidmatan IT yang baru membawa kepada perniagaan. Anda akan merangkumi blok perancangan, termasuk menentukan, menilai, dan memprioritaskan penyelesaian IT, dan menghasilkan pelan perniagaan yang berkaitan dengan konteks kerja anda sendiri.

Reka Bentuk Seni Bina
Belajar untuk mendekati reka bentuk sistem dengan cara berstruktur untuk memastikan teknologi dan keperluan yang kompleks dilaksanakan dengan berkesan. Dalam modul ini, anda akan menilai sistem dan kaedah semasa, serta trend yang muncul dalam perkakasan, perisian dan sistem. Anda kemudiannya akan menilai seni bina organisasi anda sendiri, dan membuat cadangan untuk penambahbaikan.

Pemantauan Teknologi dan Trend
Mengikuti persekitaran teknologi yang pesat berubah dalam peranan IT strategik ini. Anda akan mempunyai peluang untuk menilai teknologi yang baru muncul dan menyiasat cara mereka digunakan untuk amalan perniagaan semasa. Dengan menggunakan pendekatan analitikal, anda akan menilai kebolehlaksanaan pelaksanaan trend IT baru muncul dalam amalan perniagaan semasa.

Pengurusan Perubahan Perniagaan
Seiring dengan perkembangan dan skala perubahan, keperluan untuk merangkul penyelesaian IT yang maju dan inovatif adalah penting. Anda akan menilai implikasi penyelesaian baru, dan bagaimana untuk menguruskan proses perubahan dengan berkesan. Modul ini akan menilai isu-isu seperti kesinambungan dan kesinambungan proses perniagaan, menggambarkan kesannya terhadap pengurusan perubahan, dan mengaudit penggunaannya dalam amalan semasa.

Pengendalian Data dan Pengambilan Keputusan
Dengan akses kepada lebih banyak data berbanding sebelum ini, mereka yang dilengkapi untuk mengendalikan dan mentafsir data ini boleh menambah nilai sebenar ke tempat kerja. Fokus modul ini ialah mempelajari cara untuk mentafsir data, dan membuat keputusan perniagaan utama yang membentuk masa depan sesebuah organisasi.

Projek penyelidikan
Projek penting ini memberi anda peluang untuk menyelidik bidang pilihan anda, berkaitan dengan tema program, dan mengembangkan kemampuan kritis anda. Anda akan membuat cadangan penyelidikan dan memilih antara disertasi konvensional, atau artikel akademik dan pembentangan. Kemudian, anda akan menggunakan semua pengetahuan anda dari program ini, dengan peluang untuk menghubungkan penyelidikan anda dengan keperluan kerja yang sebenarnya.

Perkongsian Industri

Apabila anda mendaftar dalam kursus Pengurusan Seni Bina MSc Enterprise , anda akan mempunyai pilihan untuk menyertai program pembangunan kemahiran perniagaan berikut:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Akademi Rangkaian Cisco
Dapatkan landasan dunia sebenar dalam kemahiran teknikal yang paling berharga hari ini. Gunakan peralatan, perisian, dan simulator yang sebenar untuk mendapatkan pengetahuan teknikal dalam sekurang-kurangnya 1 atau 2 kawasan kerja permintaan yang tinggi.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Terdapat 140 Laluan dan 520 lencana untuk dipilih, meliputi banyak aspek perniagaan, pengkomputeran dan menggunakan Salesforce sebagai alat pengurusan.

v3Sx3tYz5uBw44tS7o_dKjvrgTVS4sRf5WeD0nrLEqBewXl8dVN7BB6dvYx5jL1dYV73nK7oHIkjrppinjHjT4Led1loEHvqga_VOMc5KdTW9PS60AKHjPOPU5TPc4ySQrLSmMGC

Perkhidmatan Web Amazon
Dengan permintaan yang semakin meningkat untuk pekerja awan, AWS Educate menyediakan gerbang akademik untuk generasi IT dan profesional awan generasi akan datang

Bagaimanakah ia berfungsi?
Penyertaan dengan Rakan Industri kami sepenuhnya sukarela. Penyertaan atau keputusan anda untuk tidak mengkaji tambahan tambahan ini tidak akan memberi kesan kepada ijazah atau gred yang anda terima.

Apa Pelajar Kita Katakan

wwjw3mkveSfcp1Wheem8Uug7rvHtt7RyB-5HyrueadNDYXDZJpAZEkvJuQf_BRejbxDQxCLRNPy0FUgegwlLxOOZ5QhU3i3U0hx_u5_vMQniRvsH9v8I6IFuEhAJJQ

"Saya bekerja di sektor kewangan dan perbankan sebagai pakar perlindungan data, dan bahagian terbaik dari program ini adalah hakikat bahawa saya merasakan saya mendapat pengetahuan praktikal yang berguna ketika saya maju melalui kursus. Perasaan ini benar-benar memotivasi, terutamanya apabila membandingkannya dengan pengajian saya di institusi akademik lain. Kelenturan adalah satu lagi kelebihan program Arden. "Micael De Abreu Caldas,
Arden University
Belgium

Keperluan Kelayakan

Untuk layak untuk kursus ini, anda mestilah mempunyai:

  • Ijazah kepujian UK sekurang-kurangnya kelas kedua (2.2) atau setaraf.
  • Bagi pelajar yang sebelum belajar tidak diajar dalam bahasa Inggeris: IELTS 6.5 atau setaraf (tidak kurang daripada 6.0 dalam mana-mana elemen).
Bagaimana jika saya tidak mempunyai kelayakan akademik?

Kami secara positif menggalakkan dan mempertimbangkan permohonan daripada mereka yang mempunyai pengalaman pengurusan yang substansial (biasanya 5 tahun) dapat menunjukkan motivasi mereka untuk mempelajari program ini. Kami akan meminta CV dan rujukan anda untuk menyokong permohonan anda.

Bayaran

£ 9,500 (UK & EU), £ 9,550 (Antarabangsa)

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Baca lebih lanjut

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Baca Ringkas