Apakah objektif kursus ini?

Pakej latihan yang komprehensif menggabungkan kedua-dua PMP® dan CAPM® sukatan pelajaran 'yang membolehkan pelajar mendapat manfaat daripada pakej penuh dengan wajah yang bulat di pengurusan projek.

  • Ketahui lebih lanjut mengenai CAPM® dan PMP® berada dan proses dan bidang ilmu yang mereka tidak mengetahui.
  • Menghargai apa yang diperlukan untuk kejayaan menyiapkan peperiksaan dengan mengambil lihat pada sukatan pelajaran peperiksaan, mengenal pasti apa-apa pra-syarat yang wujud dan memahami bagaimana anda memohon untuk menduduki penilaian.
  • Keuntungan wawasan komprehensif bidang pengetahuan pengurusan projek utama, termasuk pengurusan integrasi, skop, masa, kos, kualiti, HR, komunikasi, risiko, perolehan dan pihak yang berkepentingan.
  • Belajar bagaimana untuk memulakan, merancang, melaksanakan, mengawal, memantau dan menutup pelbagai proses pengurusan projek.
  • Memahami lebih lanjut mengenai tanggungjawab profesional dan sosial yang pengurus projek akan perlu berurusan dengan, termasuk pertimbangan etika, kerjasama pihak berkepentingan, kecekapan profesional dan integriti individu.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Kursus ini sesuai untuk pengurus projek sedia ada yang ingin memajukan pengertian mereka serta kemajuan dalam ke arah pengurusan dan perundingan jawatan kanan.

KEPERLUAN

Tiada prasyarat untuk duduk kursus. Peperiksaan PMP® memerlukan anda mempunyai pengalaman projek sebelumnya, serta PDU yang ditawarkan oleh latihan itu sendiri.

Apa menandakan kursus ini selain?

Sebaik sahaja anda telah mendapat kedua-dua CAPM® dan PMP® kelayakan anda akan dapat untuk mengatakan bahawa anda telah mencapai kecemerlangan pengurusan projek. status PMP® biasanya bermaksud bukan sahaja peningkatan dalam peluang pekerjaan tetapi juga dalam gaji, profesional dengan status PMP® biasanya mendapat purata £ 65,000 setahun.

Sumber: PayScale

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 173 lagi program yang ditawarkan oleh E-Careers »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
12 
Sambilan
Price
199 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date