Pengkomputeran BSc (Kepujian) (Pengurusan Maklumat) (Top Up)

Umum

Penerangan Program

Kemas kini Coronavirus (Covid-19):

Pengambilan semasa kami dibuka. Kami terus menyampaikan pengalaman pembelajaran yang tidak terganggu di semua kursus kami. Kami adalah pakar Pembelajaran Jarak Jauh dengan pengalaman lebih daripada 25 tahun yang menyampaikan pendidikan dalam talian.

Gambaran Keseluruhan Kursus

Top-Up ini akan membolehkan anda mencapai ijazah sarjana kehormatan penuh dalam Pengkomputeran (Pengurusan Maklumat) jika anda sebelum ini telah menyelesaikan HND dalam pengkomputeran, atau setaraf. Arden University Computing (Hons) Pengkomputeran (Pengurusan Maklumat) (Top-Up) akan mengembangkan pemahaman yang luas tentang alat dan teori yang penting untuk kejayaan dalam bidang pengkomputeran.

Mod pembelajaran fleksibel Arden membolehkan anda mengembangkan pengkomputeran profesional dan pengetahuan IT di sekitar komitmen sedia ada anda. Program ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam bidang pengkomputeran dan membantu membawa anda lebih dekat dengan matlamat kerjaya anda.

Pelbagai program yang ditawarkan oleh Arden mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran, kemahiran praktikal, dan kejayaan kerjaya. Program ini telah direka untuk membantu anda mengembangkan dan mengurus perisian untuk pelbagai tujuan profesional, dengan tumpuan khusus pada trend semasa.

Modul Kursus

Tahap 5

Sistem Maklumat Strategik
Modul ini membantu anda memahami konsep asas sistem maklumat dan bagaimana ia digunakan untuk menguruskan perniagaan. Modul ini akan memperkenalkan anda kepada keperluan maklumat untuk fungsi perniagaan yang berbeza. Anda akan membandingkan dan membezakan sistem maklumat, dan menghakimi kebolehpercayaan data yang dikumpulkan.

Tahap 6

Pengurusan IT
Anda akan mengetahui apa yang diperlukan untuk menjadi seorang pengurus dalam bidang IT dan teknologi. Modul ini melihat bagaimana anda menggunakan sumber luar, berurusan dengan kontraktor dan perunding, mengurus jabatan anda sendiri, dan sesuai dengan perniagaan, semasa anda meneroka langkah seterusnya.

Keselamatan Sistem Komputer
Melihat kepada jenayah siber dan undang-undang, anda akan mempelajari tentang tempat yang lemah yang meninggalkan sistem dan individu yang terdedah kepada serangan. Modul ini akan membolehkan anda menjadi biasa dengan kriptografi, asas keselamatan komputer yang penting.

Trend Semasa dalam Rangkaian
Dalam modul ini yang sentiasa berubah, anda akan melihat teknologi terkini dan kesannya kepada orang ramai. Anda akan menilai sama ada produk baru bertambah baik kepada yang lama, dan menilai impak inovasi dalam sektor komunikasi.

Konsep Pangkalan Data Terperinci
Dapatkan kelajuan dengan perkembangan terkini teknologi pangkalan data teori dan praktikal dengan pengenalan kepada pangkalan data khusus menggunakan teknologi canggih. Anda juga akan memeriksa teknik untuk merekabentuk dan membangunkan gudang data yang boleh digunakan untuk membimbing keputusan pengurusan dalam modul ini.

Projek Pengkomputeran
Anda akan berpeluang untuk mengatasi percubaan, penyiasatan, atau kerja praktikal untuk projek besar yang terakhir. Anda akan diperlukan untuk menyokong projek anda dengan kerja akademik dan teknologi, dan kami akan menggalakkan anda untuk mengumpul data anda sendiri melalui tinjauan dan wawancara.

Perkongsian Industri

Apabila anda mendaftar dalam kursus Pengkomputeran BS (Hons) (Pengurusan Maklumat) (Top-Up) , anda akan mempunyai pilihan untuk menyertai program pembangunan kemahiran perniagaan berikut.

121485_Skjermbilde2019-09-19kl.16.05.29.png

Akademi Rangkaian Cisco

Dapatkan landasan dunia nyata dalam kemahiran teknikal yang paling berharga hari ini. Gunakan peralatan, perisian, dan simulator yang sebenar untuk mendapatkan pengetahuan teknikal dalam sekurang-kurangnya 1 atau 2 kawasan kerja permintaan yang tinggi.

121484_Skjermbilde2019-09-19kl.16.05.15.png

Salesforce Trailheads

Terdapat 140 Laluan dan 520 lencana untuk dipilih, meliputi banyak aspek perniagaan, pengkomputeran dan menggunakan Salesforce sebagai alat pengurusan.

121486_Skjermbilde2019-09-19kl.16.05.44.png

Perkhidmatan Web Amazon

Dengan permintaan yang semakin meningkat untuk pekerja awan, AWS Educate menyediakan gerbang akademik untuk generasi IT dan profesional awan generasi akan datang.

Bagaimanakah ia berfungsi?

Penyertaan dengan Rakan Industri kami sepenuhnya sukarela. Penyertaan atau keputusan anda untuk tidak mengkaji tambahan tambahan ini tidak akan memberi kesan kepada ijazah atau gred yang anda terima.

Apa yang Kami Katakan Pelajar:

7_Ap_Rp_jtedoLiy4EUKj1dYDrxz9gewCkJBs3mBtnNkEDB5BtDcddrT1rmchAIYfg4eViyNhMZKkOuJDuloUrvUYqeB2B9h6xoNnDJxropb_EuWDTAyicQL0PdrQ6qrT4H32IA-

"Saya menikmati masa saya belajar dalam talian, anda tidak perlu bimbang tentang pergi ke sekolah secara fizikal. Anda boleh tinggal di rumah atau anda boleh pergi ke kafe, anda boleh belajar di mana sahaja yang anda suka. Anda boleh pergi ke mana-mana sahaja yang anda mahu semasa belajar, itu adalah bahagian yang terbaik. "

Brianna Ronquillo,
Pengkomputeran BSc (Kepujian) (Atas Atas)
Filipina

IV8P8PmtD6QTETiXmsPFC8eYT9rxATz2k2VsPbS7VDSIWZtpJA5CRCYnYbZfnAROPEBTYCXvPlDCCNmLnj8D_vCkwFbEDuF9l2KzBNaRFl0THmG3U6WoE5ZmRGSrNeEBRGjSCzwj

"Saya memilih kursus dalam talian ini kerana saya mempunyai 4 anak dan pekerjaan sepenuh masa. Bahagian yang terbaik ialah saya dapat mengatur masa saya kerana saya berharap terima kasih kepada platform dalam talian."

Peter Huszaros,
Pengkomputeran BSc (Kepujian)
Jerman

Keperluan Kelayakan

Untuk layak untuk kursus ini, anda mestilah mempunyai:

  • HND yang relevan atau setaraf dengan syarat bahawa jumlah pengalaman pembelajaran anda membolehkan anda mencapai matlamat program ini.
  • Bagi pelajar yang sebelum belajar tidak diajar dalam bahasa Inggeris: IELTS 6.0 atau setaraf (tidak kurang daripada 5.5 dalam sebarang elemen).

Bayaran

£ 4,500 (UK & EU), £ 4,384 (Antarabangsa)

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Baca lebih lanjut

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Baca Ringkas