Pemodelan dan simulasi saya

Umum

Penerangan Program

Penyelesaian inovatif untuk pembangunan ekonomi, penjagaan kesihatan, dan isu-isu pengangkutan dengan talian pemodelan komputer, simulasi dan visualisasi ijazah ODU ini.

program kami menyediakan, teras subjek biasa yang kuat, tetapi juga memberikan anda fleksibiliti untuk mereka bentuk pelan kajian untuk memenuhi kepentingan dan matlamat anda. Hasilnya akan membantu anda mengubah pengetahuan anda dari teori kepada amalan.

Kursus Diperlukan

  • 30 jam kredit

Anda akan mengambil 12 kredit dalam kursus-kursus teras dan memilih 18 kredit kursus elektif. Sesetengah elektif mungkin mempunyai prasyarat. Program anda akan berakhir dengan peperiksaan yang komprehensif dan kritikan ringkas.

Talian Persekitaran Pembelajaran

bahan-bahan kursus akses dalam talian dari mana-mana lokasi. Beberapa kelas akan mempunyai hidup, biasa kali mesyuarat dalam talian, manakala yang lain tidak akan. Pengajar boleh menjadualkan tugasan dan peperiksaan pada masa-masa tertentu. Semua kursus mengikut kalendar akademik biasa ODU ini.

Kerjaya dalam pemodelan dan Simulasi

Kawasan yang perlu pemodelan dan simulasi kepakaran termasuk:

  • PERNIAGAAN
  • Permainan yang serius
  • Kontrak Kerajaan
  • keselamatan dalam negeri
  • Sains ketenteraan
  • Perubatan

TUISYEN : Tekan di sini

Dalam negeri Virginia Penduduk: $ 478 setiap jam kredit *
Out-of-Negeri Pelajar: $ 516 setiap jam kredit
TARIKH TUTUP PERMOHONAN
- jatuh Spring Musim panas
Dalam Negeri: jun 1 November 1 Mac 1
Antarabangsa: 15 April 1 Okt 1 Feb
Tarikh Akhir Kemaskini Oktober 2016

Latar Belakang Pusat Pengajian

Pengenalan Menyediakan peluang pembelajaran yang menarik dan pengetahuan dan pengalaman bertaraf dunia, fakulti yang memenangi anugerah, talian Old Dominion University program adalah sesuai untuk meme... Baca lebih lanjut