menjadi
Junior Web Developer
100% REMOTE | 100% TIME FULL | 100% JOBS REAL

351

Apakah Makers Academy Remote?

Makers Academy Remote adalah kursus seperti yang lain - sama sekali dalam talian, yang sangat mendalam, sepenuh masa, dan sepenuhnya tertumpu kepada mendapatkan anda ke dalam pekerjaan pertama anda sebagai pemaju.

Kami telah menghabiskan beberapa tahun yang lalu meneliti dan memperhalusi bagaimana untuk mengubah orang ke dalam jurutera perisian, tetapi tidak semua orang boleh bergerak ke London untuk menyertai kami di kampus di-orang kita.

Pada bulan Februari 2015, kami telah melancarkan Makers Academy Remote: kursus yang memanfaatkan segala yang kita telah belajar di Makers Academy untuk membantu orang di seluruh dunia akan belajar untuk kod - dari keselesaan rumah mereka sendiri.

Adakah ia benar-benar berkesan?

Kami berada di peringkat awal, tetapi keputusan setakat ini telah sangat positif, dengan graduan Makers Academy Remote Saya mengambil purata 28 hari untuk mencari pekerjaan.

Sejak itu, kami telah melancarkan ke-3 & ke-4 kursus Remote Makers Academy, lebih besar dan lebih baik, dan mereka HABIS DIJUAL!

Daftar sekarang untuk tiga siaran seterusnya pilihan pembelajaran yang hebat jauh kami. tempat adalah tegas terhad, jadi memohon sekarang sebelum terlambat.

Langkah-demi-langkah pendidikan

Salah satu masalah utama orang apabila belajar kod adalah mengetahui apa untuk belajar perkara-perkara dalam. Sekiranya anda belajar HTML pertama, kemudian Ruby? Atau mungkin bermula dengan Javascript dan bekerja cara anda untuk Rails?

Kami mengeluarkan halangan ini dengan kurikulum - dibangunkan dengan jurutera perisian terbaik - berjalan anda melalui cara terbaik untuk belajar setiap keping secara berasingan, maka bagaimana patut mereka semua bersama-sama, sentiasa menggunakan amalan terbaik terkini.

Tidak seperti semua program dalam talian atau jauh yang lain, anda bukan sahaja akan belajar sintaks. Anda akan belajar untuk menjadi seorang jurutera. Anda akan mempelajari prinsip-prinsip Software Ketukangan. Anda akan belajar untuk menulis elegan, boleh dibaca, kod indah, dan anda akan menjadi pekerjaan pelbagai Fielding menawarkan akibat.

program pasangan

Belajar bagaimana untuk kod boleh mencabar - tetapi ia adalah lebih mudah jika anda melakukannya dengan orang lain.

Makers Academy Remote adalah pertama program pembelajaran dalam talian dan pedalaman yang menghubungkan anda dengan pelajar lain, yang membolehkan anda untuk berpasangan-program dari jauh dengan mereka dalam masa nyata.

250

Peer-to-peer model

Perkara yang membuatkan Makers Academy begitu istimewa adalah kita bukan seperti sekolah biasa. Ya, kita mempunyai jurulatih, tetapi tidak, kita tidak menghabiskan sepanjang hari di dalam bilik darjah. Kami menggunakan model rakan sebaya yang didorong oleh, supaya anda belajar melalui, projek pembangunan yang didorong oleh kreatif, sama seperti di tempat kerja. Walaupun anda akan mendapat akses ke perkhidmatan fasilitator kursus yang berpengalaman yang akan membimbing anda pada setiap masa, menyediakan bengkel dan sesi pelarian dan memberikan bantuan apabila anda buntu, majoriti pembelajaran anda akan disokong oleh ahli-ahli kohort anda.

Makers Academy Remote adalah dalil pertama dalam talian / luar talian untuk orang yang serius tentang belajar bagaimana untuk kod. Terdapat banyak sumber di luar sana untuk belajar tentang kepingan kecil teka-teki, tetapi Makers Academy Remote adalah yang pertama yang membawa semua bersama-sama, memberikan anda laluan yang jelas kepada pekerjaan sebagai pemaju web junior, dan sistem sokongan yang akan menolak anda ke garisan penamat.

Mendaftar sebagai pelajar di Makers Academy Remote akan bermakna bahawa anda menghabiskan 12-16 minggu akan datang simulasi kehidupan sebagai pemaju, melakukan setiap hari berdiri-up dan bekerja dalam pasukan pada projek sebenar. Ini meletakkan anda dalam kedudukan yang hebat selepas anda lulus, Seperti yang anda mempunyai tan pengalaman yang paling baru hanya boleh berharap untuk.

pekerjaan sebenar di hujung

Tidak seperti semua lain Belajar Kod Online 'pilihan di luar sana, graduan Makers Academy Remote menyelesaikan program ini sebagai pemaju' tukang 'sangat diambil bekerja, sama seperti pelajar di Makers Academy HQ.

Sebaik sahaja anda lulus, pasukan pengambilan kami akan bekerjasama dengan anda sama seperti yang mereka lakukan dengan pelajar tetap kami, memberi latihan temu bual, melakukan ujian teknikal amalan, dan memperkenalkan anda kepada Rakan Kongsi Rangkaian Menyewa kami.

Program diajar dalam:
English
Kursus ini Online
Start Date
Duration
16 
Sepenuh masa
Price
2,499 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh