Pematuhan Undang-undang MSc dan Pematuhan Jenayah Kewangan

Umum

Penerangan Program

Pematuhan Undang-undang MSc dan Pematuhan Jenayah Kewangan

Membina ilmu yang telah diperoleh dari Diploma Pascasarjana Profesional Antarabangsa Pematuhan, Undang-undang MSc dan Pematuhan Jenayah Kewangan menyediakan ijazah sarjana dengan tumpuan yang kuat terhadap pembangunan kemahiran dan pengetahuan dalam bidang undang-undang dan pematuhan. Ijazah ini direka untuk melengkapkan dan melanjutkan pengajian Diploma ICA pelajar, menambah kajian peringkat sarjana dalam bidang undang-undang yang berkaitan dengan bidang pengajian yang diliputi dalam Diploma ICA. Program ini menyediakan asas intelektual dan praktikal yang diperlukan untuk meningkatkan kerjaya yang sudah mapan dalam bidang pematuhan, serta pendekatan yang ketat untuk refleksi diri dan perkembangan peribadi.

Keperluan Kursus

  • Syarat kemasukan UK: Diploma ICA diperlukan sebelum pengajian Universiti Law bermula. Pelajar harus memiliki ijazah sarjana muda di UK dalam mana-mana mata pelajaran pada 2: 2 atau ke atas atau kelayakan yang setaraf. Diploma dari ICA diperlukan sebelum mengambil kursus ini.

Tempoh

  • Sehingga 5 tahun
Tarikh Akhir Kemaskini November 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Dengan warisan yang kaya dan reputasi untuk inovasi dan amalan pengajaran kontemporari, kami terus memberi tumpuan kepada pembangunan minda terbaik undang-undang. Apa kurangnya kita Kesemua kursus ... Baca lebih lanjut