Mempelajari Setaraf dengan Ijazah Bersekutu * kemudian mendapat ijazah sarjana muda dengan UWTSD

Mengenai

Perniagaan (Pengurusan) Gunaan (Hons) BA (Pengurusan) dalam talian menyediakan pelajar dengan kemahiran dan kefahaman yang diperlukan untuk cemerlang sebagai pengurus strategik dan operasi dalam persekitaran perniagaan moden.

Pelajar akan memahami prinsip-prinsip pengurusan yang klasik dan kaitannya dalam konteks hari ini, tetapi juga akan menilai cabaran dan peluang yang timbul dalam persekitaran perniagaan moden yang sangat global, digital, dan pelbagai.

Di samping itu, pelajar akan membangunkan set kemahiran keusahawanan yang akan membantu dalam pengurusan yang berkesan dalam ekonomi digital yang tinggi, serta memupuk keupayaan keusahawanan dalam organisasi yang ditubuhkan. Melengkapkan kursus ini akan memberi pelajar kuasa untuk mereka bentuk dan melaksanakan rangka kerja dan strategi pengurusan untuk memenuhi senario perniagaan yang unik di mana mereka mendapati diri mereka, tanpa mengira organisasi yang mereka bekerja.

Sebagai pelajar bekerja melalui pengalaman pembelajaran yang unik yang termasuk aktiviti pembelajaran yang disesuaikan dan kandungan video eksklusif yang berdiri di bahu ratusan pemimpin dunia yang paling berjaya dan inspirasi, dari Presiden dan Perdana Menteri ke pemenang Hadiah Nobel dan akademik terkemuka, pelajar akan menjadi disokong dalam pembangunan ketajaman perniagaan mereka.

Kriteria penyertaan Tahun teratas

Tetap Advanced diperlukan (Kemasukan tertakluk kepada dasar universiti standard termasuk min Bahasa Inggeris dan surat rujukan)

Kenapa pilih kursus ini?

 • Tahap yang disesuaikan dengan nafsu, matlamat, dan cita-cita anda.
 • Membangunkan portfolio projek yang berkaitan dengan industri sebagai sebahagian darjah anda.
 • Belajar dari pandangan dinamik daripada lebih 250 Pemimpin Global Ducere, termasuk bekas Presiden, Perdana Menteri, Pemenang Hadiah Nobel, Pemimpin Global, CEO dan Penginovasi Perniagaan.
 • Membangunkan keperluan kemahiran majikan.
 • Nikmati sokongan pelajar peribadi.
 • Belajar apabila sesuai dengan anda dengan video HD, sokongan akademik yang tidak dapat ditandingi dan tiada peperiksaan

Peluang kerjaya termasuk:

 • Pengurus projek
 • Pakar Strategi
 • Pengurus Operasi
 • Pemilik perniagaan

* Diploma Lanjutan yang diiktiraf oleh Latihan Mentor Australia

Program diajar dalam:
 • English
Ducere Business School

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Ducere Business School »

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 1, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
2 - 3 
Sambilan
Price
14,500 USD
Tertakluk kepada variasi mata wang British Pounds
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Ducere USA Degrees