Pakar di Maitre

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Pakar di Maitre

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Pakar di Maitre

Belajar untuk melaksanakan perkhidmatan restoran yang sempurna

Perkhidmatan dan perhatian di Restoran memerlukan lebih banyak profesional maitres yang berkelayakan, mampu menawarkan kepuasan maksimum kepada pelanggan. Orang-orang yang membentuk kedudukan hotel maitre mesti mempunyai kualiti, intuisi, rasa untuk perkhidmatan dan mentaliti komersial. Perkembangan budaya masakan di semua peringkat, menyebabkan bilik makan restoran dan hotel, menjadi kelas kelas persepsi deria dan pengetahuan kuliner.

Semasa unit pengajaran yang berlainan bagi setiap empat modul Ijazah Tinggi ini, anda akan memperoleh pengalaman praktik profesional yang akan membolehkan anda mengembangkan kerja anda sebagai Maitre dalam organisasi, perancangan dan kawalan restoran, mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk merasa wain dan pasangan mereka dan penyediaan dan penyusunan acara dan protokol masing-masing, tanpa melupakan pengetahuan koktel dan perkhidmatan bar untuk mempertahankan diri dalam profesion ini.

agenda

  • Perkhidmatan Pemulihan - Pengenalan kepada restoran. Pertubuhan dan penyediaan perkhidmatan. Perkhidmatan organisasi dan bar. Bufet dan perkhidmatan bilik. Perkhidmatan bankuet. Kopi, teh, koktel dan perkhidmatan cerut. Penyediaan surat dan pengebilan
  • Pertubuhan Acara dan Protokol Kecil - Jabatan Perdagangan. Jenis peristiwa dan protokol. Kejuruteraan menu. Wain, Pasangan dan Pembentangan. Protokol dalam Acara Pemulihan. Aktiviti pelengkap lain dalam acara tersebut.
  • Rasa mencuci wain - Sejarah wain dan anggur. Membuat wain Anggur dan denominasi. Wain organoleptically. Rasa wain. Selera wain Sepanyol. Perkhidmatan dan pasangan
  • Barman - Cocktelería - Pengenalan dan sejarah. Bar Stesen perkhidmatan dan barang pecah belah. Jenis minuman. Bahan dan seni pencampuran. Bahan-bahan
  • Pengurusan restoran - Pengurusan dan proses kawasan makanan dan minuman. Pengurusan pembelian. Pengurusan ekonomi pemulihan. Pentadbiran digunakan untuk pertubuhan katering. Jamuan Pelbagai produk V. Kejuruteraan menu. Bentuk pemulihan lain.

objektif

Dengan kursus Pakar dalam Maitre, kita akan mencapai itu:

  • Anda membina dengan betul oleh kemudahan dan boleh membangun dengan betul semua teknik perkhidmatan mengikut jenis penubuhan.
  • Memperoleh pengetahuan teori dan praktikal untuk berkhidmat dan melayani pelanggan dengan secukupnya. selain mengetahui cara untuk menangani tuntutan pelanggan yang mungkin
  • Ketahui secara mendalam organisasi dalaman perkhidmatan restoran
  • Ketahui struktur organisasi restoran dan pengurusannya, serta pelbagai jenis perkhidmatan restoran (bufet, jamuan, perkhidmatan bilik ...)
  • Ketahui parameter untuk penyediaan menu dan huruf.
  • Belajar untuk mengambil inventori restoran
  • Ketahui bagaimana memilih kakitangan restoran dengan betul
  • Ketahui langkah demi langkah, ekspresi, konsep, komponen dan faktor yang terlibat dalam pembangunan rasa wain.
  • Mempunyai pengertian yang lengkap tentang perancangan dan kesedaran sesuatu peristiwa (dari penerimaan hingga akhir), mengawal perhimpunan, bahan dan keperluan manusia.

Keluaran

Kursus Pakar dalam Maître bertujuan untuk orang yang ingin:

  • Memperoleh persediaan khusus untuk menyertai pekerjaan dalam syarikat katering.
  • Meningkatkan atau mengemaskini latihan anda sebagai persediaan untuk kedudukan tanggungjawab.

Mempunyai kesesakan profesional sebagai restoran atau restoran di hotel.

syarat kemasukan

Akses kepada kursus Maître Expert boleh dilakukan melalui salah satu daripada dua laluan:

  • Mempunyai ijazah yang lebih tinggi, atau
  • Mempunyai pengalaman profesional Dalam kes ini, jawatankuasa akan menilai pengetahuan dan pengalaman.
This school offers programs in:
  • Sepanyol


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Locations
Sepanyol - Zaragoza, Aragon
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Sepanyol - Zaragoza, Aragon
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat