Online MSc in Education

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Terdapat percanggahan besar dalam taraf pendidikan di peringkat kebangsaan dan antarabangsa, namun komitmen untuk menyediakan peluang terbaik kekal kukuh. University of Glasgow mengiktiraf keperluan guru berkualiti dan Pendidikan MSc Online mereka komited untuk membangunkan anda sebagai pemimpin kurikulum masa depan. Mereka melakukan ini dengan tumpuan yang kuat terhadap penyelidikan dan pengajaran peringkat tinggi dari fakulti pakar mereka dan sebagai hasilnya, Sekolah Pendidikan berada di kedudukan ke-1 di UK (The Good Times Panduan Universiti 2018).

Pilih laluan anda sendiri

Program ini menawarkan tiga Pathways pakar , yang membolehkan anda menyesuaikan pelajaran anda dengan pengalaman unik dan matlamat kerjaya anda. Pilih dari perspektif psikologi dan antarabangsa dalam pendidikan orang dewasa; penilaian dan pedagogi; pendidikan inklusif dan istimewa. Setiap satu daripada pilihan ini disesuaikan untuk memberikan anda kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam pendidikan dan membantu membentuk minda esok.

Ketahui lebih lanjut

Pengajaran pakar

Sebagai universiti Russell Group yang tertinggi untuk pengajaran , pembelajaran adalah sebahagian daripada DNA University of Glasgow. Belajar di Sekolah Pendidikan mereka, anda akan belajar dari pensyarah yang terdepan dalam penyelidikan pendidikan, seperti Dr Jennifer Farrar, yang karyanya saat ini mengenai literasi kritikal di dalam kelas mendorong perubahan dasar.

Tetapi jangan hanya kata-kata mereka, Sekolah Pendidikan University of Glasgow berada di kedudukan ke-1 di UK untuk kepuasan pelajar dalam Panduan Lengkap Universiti (2020) dan di NSS (2014, 2015, 2016) .

Ketahui lebih lanjut

100% dalam talian, pembelajaran interaktif

Belajar dalam talian bermakna anda tidak perlu mengorbankan kerjaya anda sekarang untuk mengejar yang baru. Pendidikan MSc dalam talian di University of Glasgow akan memberi anda pengajaran dan penyelidikan canggih dalam industri tanpa anda perlu meletakkan kaki di kampus. Anda akan dapat mengakses sumber interaktif mereka dari mana saja dan pada bila-bila masa; ini termasuk video, audio, alat interaktif masa nyata, kawasan perbincangan, dan banyak lagi.

Lebih-lebih lagi, sebaik sahaja anda memulakan program, mereka tidak akan meninggalkan anda. Mereka akan sentiasa bersedia untuk membantu anda, sepanjang perjalanan ke tamat pengajian.

Ketahui lebih lanjut

Syarat kemasukan

  • 2: 1 atau setaraf dengan institusi yang diiktiraf atau kelayakan profesional yang berkaitan (misalnya PGCE)
  • Pelajar antarabangsa: Pemohon mesti mempunyai skor IELTS 6.5 dengan tidak kurang daripada 6.0 dalam mana-mana kumpulan.

Pengurup dunia mengalu-alukan: sertai kami dan buatkan markah anda

Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.

106529_MScinEducation.jpg

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Our online programmes allow you to study for a University of Glasgow postgraduate degree from anywhere in the world. The University of Glasgow offers a range of online postgraduate programmes and shor ... Baca lebih lanjut

Our online programmes allow you to study for a University of Glasgow postgraduate degree from anywhere in the world. The University of Glasgow offers a range of online postgraduate programmes and short courses as well as free MOOCs (massive online open courses). We offer online distance learning programmes across an ever-expanding range of subject areas. Our online postgraduate programmes involve the same level of work as our on-campus programmes, and the qualification you get is of equal value. All you need to study for our online programmes is a computer and internet connection. Baca Ringkas