Online MSc dalam Analytics Perniagaan

Umum

Penerangan Program

The University of Bath's EQUIS yang diiktiraf Sekolah Pengurusan memberikan MSc dalam talian ini dengan unit yang dijalankan dengan kerjasama IBM dan SAS.

Leverage data dan memajukan kerjaya anda

Merapatkan jurang antara sains data dan pengurusan perniagaan, MSc dalam talian Perniagaan melengkapkan anda dengan kemahiran teknikal dan kepakaran yang diperlukan untuk mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya. Anda akan mendapat kemahiran strategik, menyelesaikan masalah dan membuat keputusan yang penting dalam dunia perniagaan hari ini, membuka kerjaya anda kepada pelbagai peranan penganalisis perniagaan dan pengurusan perundingan yang menarik.

Ideal untuk profesional yang bekerja, kursus dalam talian 100% ini menawarkan peluang untuk memberi tumpuan kepada analisis data dan keputusan. Ini adalah kunci untuk memberikan anda kelebihan daya saing di dunia di mana data penting untuk menyelesaikan masalah di hampir setiap industri dan tempat kerja.

Ketahui lebih lanjut

Hidupkan data ke dalam pandangan

Ia adalah satu perkara untuk mengenal pasti dan mengekstrak pandangan dari aliran data yang tidak berkesudahan, tetapi ia adalah satu lagi untuk memanfaatkan data besar sebagai alat praktikal untuk memacu perubahan sebenar. Dengan penekanan yang kuat dalam menghasilkan dan menggunakan wawasan data, MSc dalam talian dalam talian meneroka pelbagai unit seperti perlombongan data, pembelajaran mesin dan risikan perniagaan.

Daripada menumpukan pada membuat keputusan spekulatif, Sekolah memberi tumpuan kepada analitik preskriptif berasaskan matematik, membantu mengejar kerja anda di dunia nyata. Anda akan mendapat pengetahuan yang berharga untuk melengkapi pengalaman perniagaan anda, membantu anda menangani cabaran sehari-hari dalam banyak industri.

Sekolah Pengurusan juga menduduki tempat ke-5 daripada semua kursus yang berpangkalan di UK untuk Perniagaan Analytics oleh Kedudukan Perniagaan Masters QS 2020. Ini memberi anda keyakinan bahawa masa yang dihabiskan dengan University of Bath adalah masa yang dibelanjakan dengan baik.

Ketahui lebih lanjut

Pembelajaran dalam talian interaktif

Anda akan belajar melalui bahan video mendalam dan kajian kes kehidupan sebenar, serta mendapat manfaat daripada komunikasi langsung dan tetap dengan pelajar dan pensyarah lain.

Anugerah Perniagaan MSc dalam talian bukan sahaja memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai sains data, ia melengkapkan anda dengan kepintaran perniagaan untuk meletakkan pemahaman data dalam amalan dan mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya.

128874_128831_MSc_Brochure_2019-197sizeddown.jpg

Syarat kemasukan

  • Biasanya, anda perlu mempunyai ijazah sarjana muda kelas pertama atau kedua dalam subjek kuantitatif. Di samping itu, anda memerlukan bahasa pengaturcaraan umum.
  • Pelajar antarabangsa: Pemohon mesti mempunyai skor IELTS 7.0 dengan tidak kurang daripada 6.5 dalam mana-mana band.

Menaik taraf potensi kerjaya anda dengan University of Bath

Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.

Tarikh Akhir Kemaskini Jan 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and in ... Baca lebih lanjut

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and influence. Baca Ringkas