Online MS dalam Pengurusan IT

Umum

Penerangan Program

Membangunkan kemahiran anda sebagai pemimpin IT dan bersedia untuk mempercepatkan kerjaya anda.

MS dalam Pengurusan IT direka untuk profesional yang bekerja dalam teknologi maklumat (IT) yang ingin mempercepat kerjaya mereka. Kami mencipta program ijazah dalam talian baru ini untuk memenuhi permintaan para pemimpin IT yang semakin meningkat, membangunkan kurikulum yang akan menyediakan pelajar dari latar belakang perniagaan dan IT untuk memenuhi keperluan pasaran semasa bagi CIO dan penglihatan teknologi lain.


Lengkapkan ini 30 jam kredit kredit dalam tempoh 15 bulan hingga tiga tahun, dan graduan bersedia untuk:

  • Berpengetahuan mengenai proses perniagaan dan integrasi antara fungsi dan teknologi perniagaan
  • Menganalisis, merekabentuk, dan membangunkan sistem IT
  • Memimpin pengurusan dan strategi TI-kedua-dua orang dan sistem
  • Gunakan data dan visualisasi untuk menyokong keputusan pengurusan

Jika anda mempunyai ijazah sarjana dalam perniagaan, sains komputer, informatika, teknologi maklumat, atau kejuruteraan, MS dalam Pengurusan Teknologi Maklumat boleh memperbaiki fokus anda sebagai pakar. Sekiranya anda mempunyai MBA, ijazah ini akan membantu anda mengembangkan kepakaran analisis mendalam.


Tahap yang dihormati

Selepas tamat pengajian, anda akan menerima Master of Science dari Indiana University Kelley School of Business-sama pelajar yang belajar di kampus IU menerima.


Deadlines Permohonan

Tempoh Permulaan


Tambah MBA

Semasa memperolehi MS dalam Pengurusan IT, anda boleh memilih untuk menambahkan MBA untuk dua gelaran yang menambah pengurusan am kepada portfolio kemahiran anda dalam masa kurang daripada yang diperlukan untuk mengejar kedua-dua darjah sahaja.

Maklumat lanjut? Hubungi kdirect@indiana.edu atau 877-785-4713.

Berita AS

# 2 Program MS Dalam Talian Terbaik

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Kelley School offers a top-tier business education focused on guiding you toward your own true success. At the Kelley School of Business, we are in the business of creating career momentum. Our st ... Baca lebih lanjut

The Kelley School offers a top-tier business education focused on guiding you toward your own true success. At the Kelley School of Business, we are in the business of creating career momentum. Our students have the talent to succeed, the humility to grow and the tenacity to persevere. That spirit—combined with an education that only the elite Kelley School can deliver—results in graduates with the knowledge and skills needed to meet new challenges, to make positive change possible and to contribute to their organizations from day one. Baca Ringkas