Baca keterangan rasmi

Kami menghargai bahawa untuk ramai pemuzik yang bercita-cita, masa adalah berharga dan menyulap aspirasi muzik anda dengan tanggungjawab kehidupan yang lain boleh menjadi satu cabaran.

Melalui proses yang dikenali sebagai Pengiktirafan Pembelajaran Terdahulu, kami menjimatkan masa anda dengan memberikan anda kerja keras dan pengalaman anda dengan memetakan ini terhadap tahun-tahun awal program BA (Hons). Ini akhirnya boleh mendapatkan kemasukan FAST TRACK ke dalam tahun terakhir kelayakan. Dengan cara ini, anda boleh mencapai ijazah BA (Hons) dalam masa 2 semester sepenuh masa atau 3 semester separuh masa, tanpa memerlukan kelayakan terdahulu.

Anda mungkin mempunyai pengalaman yang luas sebagai pelaku, penulis lagu, pengeluar, penerbit, pengurus pelancongan, perwakilan artis, jurutera audio, penganjur perayaan, pemilik perniagaan, komposer atau guru peribadi, dan semua pengalaman itu boleh dikira ke arah RPL anda.

Bagi mereka yang berminat dalam membangun karier dalam pengajaran formal, mencapai BA (Hons) adalah satu langkah yang mesti dimiliki dalam mendapatkan sijil pendidikan pascasiswazah. Mempunyai ijazah kehormatan juga dapat membantu anda maju lebih cepat ke tahap M.Mus, yang mungkin anda perlukan untuk pelbagai kerjaya dalam industri seperti Terapi Muzik.

Program diajar dalam:
English
Academy of Music & Sound Online

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Academy of Music & Sound Online »

Tarikh Akhir Kemaskini May 14, 2019
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Ogo 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date