Mengasah kemahiran keusahawanan anda dan mengetuai inisiatif perniagaan anda sendiri dengan Pengurusan Keusahawanan dan Inovasi dalam talian dari Universiti Bath. Uji ide keusahawanan anda dengan bimbingan pensyarah pakar, dan diilhami oleh penceramah tetamu untuk memimpin inisiatif perniagaan anda sendiri.


Pembelajaran dalam talian interaktif

Membawa kejayaan Pengurusan dan Inovasi MSc keusahawanan secara dalam talian, teknologi bilik darjah maya menjadikan kursus ini mendalam sebagai kursus di tapak dan membawa faedah tambahan untuk menyesuaikan tahap anda di sekitar kehidupan kerja dan peribadi anda. Oleh itu, di mana sahaja anda memilih untuk belajar, anda akan selalu terlibat dengan pengajaran yang diterajui penyelidikan dan mempunyai sokongan penuh pensyarah terkemuka di dunia.


Mengasah semangat keusahawanan anda

Kursus keusahawanan ini memberikan banyak peluang untuk memperbaiki pemikiran anda dan meningkatkan hasil anda, yang akan mendorong anda untuk membangunkan melalui kerjasama rakan sebaya, penyelidikan kontemporari dan pemikiran industri terkini. Sekolah pengurusan diketuai oleh pasukan akademik yang bersemangat yang berada di barisan hadapan trend perniagaan terkini dan menawarkan kepakaran yang berkembang melalui pengalaman praktikal bertahun-tahun; itu melalui bimbingan mereka bahawa anda akan mengasah semangat perintis anda dan belajar bagaimana untuk membawa idea-idea yang paling luar biasa untuk hidup.

Serta kedudukan ranking # 6 University of Bath oleh The Guardian University Guide 2019, dan Emas dalam rangka kerja TEF 2017, kecemerlangan pengajaran, Sekolah Pengurusan juga mendapat akreditasi EQUIS. Ini memberi anda keyakinan bahawa masa yang dihabiskan dengan Universiti Bath adalah masa yang dibelanjakan dengan baik.

Kursus dalam talian menawarkan semua yang anda perlukan untuk menerapkan idea-idea anda dan inisiatif syarikat peneraju, atau bahkan memulakan perniagaan anda sendiri. Anda akan mempelajari prinsip-prinsip dan idea-idea utama yang bekerja dalam perniagaan besar dan cara menerapkannya dengan cekap di dunia nyata. Itulah dedikasi ini untuk membolehkan idea anda berkembang dan memberikan bimbingan bagaimana menerapkannya di dunia nyata yang bermakna bahawa 100% graduan MSc Pengurusan Sekolah bekerja dalam tempoh enam bulan, menurut The Times dan Sunday Times.

Syarat kemasukan

  • Lazimnya anda harus mempunyai ijazah sarjana muda kelas pertama atau kedua atau setaraf antarabangsa.
  • Pelajar antarabangsa: pemohon mesti mempunyai skor IELTS 7.0 dengan tidak kurang daripada 6.5 dalam mana-mana band.

Bawa Inovasi anda ke kehidupan dengan Universiti Bath


Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh University of Bath Online »

Tarikh Akhir Kemaskini Feb. 26, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Duration
27 
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh