Menggabungkan pemacu dan cita-cita anda sendiri dengan kecemerlangan akademik dan pandangan yang diberikan oleh MSc dalam talian Pengurusan dan Inovasi Universiti Bath. Dihantar oleh Sekolah Pengurusan Bath yang terakreditasi EQUIS, kursus pascasiswazah dalam talian ini memberikan perspektif baru yang menarik mengenai disiplin perniagaan tradisi, yang menetapkan usul perjalanan perniagaan seumur hidup. Sama ada anda mengembangkan perniagaan keluarga, mengukir sebuah perusahaan baru atau berusaha membuat kesan positif dari dalam perbadanan anda, sekolah terkemuka di dunia kami akan membantu membawa anda ke sana.


Buka kunci cara berfikir yang baru

Dengan memupuk semangat perintis dan perniagaan anda yang praktikal, kursus ini akan memberi Anda kuasa untuk mengganggu status quo dan menjadi pemimpin keusahawanan yang anda inginkan. Dengan ruang untuk bereksperimen dan bekerjasama dengan pelajar dari seluruh dunia, MSc dalam talian keusahawanan dan Inovasi kami akan memupuk kemahiran anda, membantu anda mengembangkan perniagaan keluarga, memulakan perniagaan baru atau memacu perubahan dari dalam syarikat anda sekarang.

Sekolah pengurusan diketuai oleh pasukan akademik yang bersemangat yang berada di barisan hadapan trend perniagaan terkini dan menawarkan kepakaran yang dikembangkan melalui pengalaman praktikal bertahun-tahun; itu melalui bimbingan mereka yang anda akan mengasah inovasi anda dan belajar bagaimana untuk membawa idea-idea yang paling luar biasa kepada kehidupan.

Serta universiti ranking # 6 dari University of Bath oleh The Guardian University Guide 2020, Sekolah Pengurusan juga mendapat akreditasi EQUIS dan Peringkat 2 dari kursus berasaskan UK untuk Pengurusan MSc di The Economist Yang MBA? Sarjana dalam Pengurusan 2019. Ini memberi anda keyakinan bahawa masa yang dibelanjakan dengan Universiti Bath adalah masa yang dibelanjakan dengan baik.

Kursus dalam talian menawarkan semua yang anda perlukan untuk menerapkan idea-idea anda dan inisiatif syarikat peneraju, atau bahkan memulakan perniagaan anda sendiri. Anda akan mempelajari prinsip-prinsip utama dan idea-idea yang bekerja dalam perniagaan dan bagaimana menerapkannya dengan cekap di dunia nyata.

Ketahui lebih lanjut

Memusingkan pemimpi menjadi pelaku

Teknologi bilik darjah maya menjadikan kursus ini mendalam sebagai kursus di lokasi dan membawa faedah tambahan untuk menyesuaikan tahap anda di sekitar kehidupan kerja dan peribadi anda. Oleh itu, di mana sahaja anda memilih untuk belajar, anda akan sentiasa terlibat.

Bekerja dengan pelajar dari pelbagai budaya dan latar belakang perniagaan akan mencabar pemikiran anda, membantu anda mengasah inovasi anda. Mulakan kursus dengan rasa ingin tahu yang tidak berkesudahan dan semangat untuk perubahan, dan anda akan meninggalkan dengan kemahiran dan keyakinan untuk menjadikan idea inovatif anda menjadi kenyataan.

Ketahui lebih lanjut

Bawa Inovasi anda ke kehidupan dengan Universiti Bath

Untuk maklumat lanjut, lawati

Program diajar dalam:
  • English
University of Bath Online

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh University of Bath Online »

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 22, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Duration
27 
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh