Read the Official Description

Program Dwi MSN / MBA dalam talian direka untuk profesional jururawat yang mencari pemahaman yang komprehensif mengenai amalan kejururawatan maju dan kemahiran perniagaan kritikal yang diperlukan untuk mengurus organisasi. Dalam program ini, anda akan meningkatkan keupayaan anda untuk menyelesaikan masalah, mengenal pasti peluang dan membuat keputusan dalam pelbagai tetapan penjagaan kesihatan dengan menggunakan konsep perniagaan dalam kewangan, ekonomi, operasi, pemasaran, dan pengurusan.

 • Dapatkan dua gelaran sarjana dalam masa kurang dan kurang kursus daripada yang anda ambil secara berasingan - penjimatan $ 13,640 dan 10 bulan
 • Memenuhi keperluan akademik yang diperlukan untuk menduduki peperiksaan Eksekutif Jururawat, Advanced (NEA-BC)
 • Lengkapkan program secara keseluruhan dalam talian - tiada keperluan untuk perjalanan ke Amerika Syarikat

Dalam program Dual MSN / MBA anda akan belajar untuk:

 • Menunjukkan kecekapan dalam integrasi kejururawatan dan sains yang berkaitan yang diperlukan untuk menganalisis, merancang, melaksanakan dan menilai hasil agregat penjagaan kejururawatan dalam populasi yang beragam.
 • Memohon kemahiran kepimpinan dan membuat keputusan dalam penyediaan penghantaran penjagaan yang berkualiti dan selamat kepada individu, penduduk atau komuniti dalam sistem penyampaian penjagaan kesihatan.
 • Memohon hasil penyelidikan dalam penetapan amalan, menyelesaikan hasil amalan di seluruh penjagaan kesihatan, dan menyampaikan keputusan yang bertujuan untuk memajukan amalan klinikal.
 • Mempelopori dasar-dasar yang membawa kepada peningkatan hasil kesihatan untuk populasi dan peningkatan kualiti sistem penjagaan kesihatan.
 • Mengenal pasti dan menganalisis elemen-elemen penyata kewangan sistem kesihatan.
 • Menunjukkan pemahaman konsep makroekonomi dan mikroekonomi dan alat analitik yang digunakan dalam perniagaan.
 • Menunjukkan penggunaan konsep perakaunan kos.
 • Kenal pasti model penilaian dan kaedah untuk mengukur dan meningkatkan produktiviti dan prestasi operasi.

Temui Perbezaan Benediktin

Kami tidak hanya memberitahu anda bagaimana kami berbeza - kami menunjukkan kepada anda. Pelajar yang dimasukkan ke dalam program kami dapat menyesuaikan diri dengan persekitaran pembelajaran dalam talian sebelum hari pertama kelas mereka dalam Kursus Strategi Kejayaan kami. Kursus ini adalah simulasi secara langsung di mana pelajar boleh mengkaji semula rancangan pelajaran, papan pos untuk perbincangan, tugasan kerja homework lengkap dan mengenali rakan sekelas dan fakulti mereka.

Keperluan Kemasukan Kejururawatan

 • Mesti ada ijazah sarjana muda dalam bidang kejururawatan (BSN) daripada program yang diiktiraf oleh agensi pengiktirafan yang diiktiraf secara nasional untuk kejururawatan
 • Mesti dilesenkan sebagai jururawat berdaftar (RN) di Amerika Syarikat
 • Mesti bersamaan dengan GPA Amerika minimum 2.75 atau lebih tinggi

Kenapa Pilih Benedictine Online?

 • Dengan mendapatkan Dagang MSN / MBA dalam talian anda di Benedictine, anda akan menerima semua manfaat yang ditawarkan Benedictine dengan sejarahnya yang kaya menjangkau lebih daripada 127 tahun kecemerlangan akademik
 • Selesaikan kursus anda mengikut jadual anda sendiri melalui format dalam talian interaktif kami
 • Dapatkan kepercayaan yang sama sebagai pelajar dalam program kampus tradisional
 • Dapatkan bantuan dari penasihat sepenuh masa anda apabila anda memerlukannya

Mula Tarikh

 • 1/5/2015
 • 4/27/2015
 • 8/24/2015

Testimoni

"Pada masa ini, saya seorang Pengarah Kejururawatan di sebuah hospital luar bandar di Kentucky. Saya telah memperoleh kemahiran berharga dalam kerja berpasukan organisasi, kerjasama, menulis, ekspresi kemahiran kepimpinan transformasi dan banyak lagi. " - MSN Graduate Online " Jika anda akan melakukan program seperti MSN dengan Konsentrasi Pendidik Jururawat, mengambil kesempatan daripada instruktur. Mereka adalah 100 peratus di sana untuk melihat anda berjaya. " - Lulusan MSN Dalam Talian " Jika anda mempunyai sesuatu yang anda sedang mempertimbangkan, teruskan dan lakukannya, jangan tunggu. Jangan katakan anda akan melakukannya kemudian. Tidak ada sebab untuk menunggu kerana anda ingin mengambil kesempatan darjah dan melakukan apa yang anda sukai. " - Lulusan MSN Dalam Talian " Ijazah saya telah membuka peluang sebagai pendidik jururawat, pendidik kepada jururawat baru. Ia membezakan saya dari rakan-rakan saya sejauh pendidikan berjalan kerana sebagai seorang pegawai dalam tentera setiap orang mempunyai ijazah sarjana muda. Tetapi untuk meneruskan dan mendapatkan tuan juga menunjukkan bahawa anda benar-benar mengambil berat tentang pekerjaan anda dan mahu peluang. Saya pernah mendengar sebut harga ini sebentar lagi. Saya tidak tahu di mana saya mendapatnya dari, 'Kurang daripada 1 peratus daripada letnan tentera mempunyai tuan, dan kurang daripada 8 peratus kapten tentera memiliki tuan.' " - MSN Graduan Dalam Talian

Program taught in:
English

See 6 more programs offered by Benedictine University »

Last updated June 13, 2018
This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
- 2480 USD setiap kursus
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date