Acara kemuncak:

Rancangan Pengajaran EUCLID (Pendidikan Terbuka dan Jarak Jauh) adalah program unik dalam arti bahawa ia sebenarnya ditawarkan oleh organisasi antara kerajaan dengan piagam universiti dan khusus dalam pembelajaran terbuka / jarak jauh.

OBJEKTIF PROGRAM:

Tujuan program ini adalah untuk menyediakan pemimpin pakar dalam bidang pembelajaran terbuka dan dalam talian yang sentiasa berkembang. Kepakaran seperti: - Reka bentuk kurikulum - Psikologi pembelajaran - MOOCs dan platform LMS - teknologi yang berkaitan (media sosial, Skype, dll) - pengurusan projek - kajian kes, dll.

Program ini direka untuk melatih kakitangan kerajaan yang mempunyai minat dalam bidang ini, tetapi juga untuk menyediakan pelajar umum untuk kerjaya dengan universiti, agensi kerajaan, organisasi antarabangsa, dan lain-lain.

SYARAT KEMASUKAN:

Pemohon mestilah mempunyai Ijazah Sarjana Muda atau setaraf antarabangsa. pemohon yang ditaja oleh kerajaan (yang sudah kakitangan kerajaan) boleh diterima tanpa ijazah Sarjana Muda jika tahap pendidikan dan pengalaman adalah mencukupi.

EUCLID mungkin memerlukan peserta ini untuk melengkapkan kursus jambatan sebelum mendaftar dalam program ini. Kefasihan dalam Bahasa Inggeris (lisan dan bertulis) diperlukan dan akan diuji.

METODOLOGI:

Program ini ditawarkan atas dasar pendaftaran asynchronous terbuka dengan penjujukan sekali-sekala dalam kumpulan pasukan berkumpul.

Kerana ia adalah program siswazah, ia menekankan keupayaan untuk menyatakan hujah-hujah logik, hormat dan meyakinkan dengan menggunakan kertas akademik boleh diterbitkan. Khususnya, keupayaan untuk menulis kreatif, membina, menghormati dan profesional, kertas jurnal-gred adalah salah satu objektif penting dalam program ini.

Kurikulum ini juga memerlukan keupayaan untuk membentangkan laporan oral (webcast), dihantar kepada tutor kursus dalam MP3 atau format WMV.

KURIKULUM:

The Sequence EUCLID Kursus MIRD (termasuk kursus pilihan) termasuk yang berikut:

  • Akademik dan Perniagaan Penulisan + Bercakap (LIT-101M) (2 UCH / 3 ECTS)
  • Penghujahan dan Pemikiran Kritikal (TPH-499) (2 UCH / 3 ECTS)
  • Agama Modul dunia (REL-777) (3 UCH / 4.5 ECTS)
  • Tesis Sarjana / Kertas Penyelidikan (DIP-606) (6 UCH / 9 ECTS)

NILAI-NILAI KREDIT:

Nilai kredit minimum untuk disiapkan EUCLID Sarjana ialah: 36 UCH / 54 ECTS. Nilai kredit disyorkan (dengan pilihan tesis) ialah: 40 UCH / 60 ECTS.

PENDAFTARAN JADUAL:

EUCLID mempunyai enrolmen yang berterusan (pengambilan) untuk program ini. Ia boleh diterima untuk memohon beberapa bulan lebih awal tetapi ia adalah disyorkan untuk memohon 60-40 hari lebih awal. slot awam ini diperuntukkan pada, dahulu, dulu dia dapat.

Program diajar dalam:
English

Lihat 13 lagi program yang ditawarkan oleh EUCLID (Euclid University) »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
12 - 36 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
6,650 USD
Jumlah tuisyen: Initial Bayaran Kemasukan + (40 x USD 145) = USD 6650
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date