Msc Dalam Bidang Ekonomi Gunaan (Perbankan dan Pasaran Kewangan)

Umum

Penerangan Program

Dari ketidakpastian politik untuk membiayai dan permintaan pengambilan, ekonomi adalah penting untuk membuat keputusan sehari-hari. University of Bath mengiktiraf kepentingan ini, Ekonomi Gunaan MSc dalam talian dengan Perbankan dan Pasaran Kewangan membawa anda melampaui kertas penyelidikan dan ke dunia nyata, memberikan anda gambaran yang anda boleh ambil tindakan dari hari ke hari. Universiti pertama di UK menawarkan Master of Science dalam bidang Ekonomi Gunaan, dan dengan menekankan praktik ke atas teori, ia menyediakan para profesional yang berpanjangan dengan peluang untuk melanjutkan prospek kerjaya mereka dalam bidang ekonomi, perbankan dan kewangan.


Belajar dari pakar-pakar terkemuka industri

Tuan dalam talian dalam bidang ekonomi dijalankan oleh Jabatan Ekonomi, diiktiraf secara global untuk penyelidikannya dalam teori ekonomi, ekonomi dan kewangan. Kursus ini diketuai oleh penyelidik yang aktif, diterbitkan dengan pengalaman bertahun-tahun dalam bidang ekonomi yang akan mengajar, menyokong dan memberi inspirasi kepada anda sepanjang pengajian anda.

Anda akan belajar bagaimana menganalisis, mentafsir dan menilai secara kritikal data dan penyelidikan ekonomi, bagaimana menggunakan mikro dan makroekonomi untuk membimbing membuat keputusan strategik. Semasa kursus dalam talian 100% anda akan belajar bagaimana untuk menerapkan prinsip-prinsip ini yang telah anda pelajari mengenai ekonomi dan isu dasar dunia sebenar, dan juga projek penyelidikan anda sendiri.

Ketahui lebih lanjut

Meningkatkan prospek kerjaya anda

Di University of Bath, pekerjaan anda adalah tumpuan terbesar kami. Kursus kami penuh dengan ide-ide kontemporari dan kajian kes yang unik, memberikan anda semua pengetahuan teoritis, pengalaman praktikal dan keyakinan yang panjang

Ketahui lebih lanjut

Pembelajaran dalam talian interaktif

Kursus dalam talian 100% ini memberi anda pengajaran yang menarik dan inspirasi yang sama seperti kursus kampus tetapi memberikan profesional yang fleksibel untuk menyesuaikan pembelajaran mereka di sekitar gaya hidup dan kerjaya mereka.

Anda akan belajar melalui bahan video mendalam dan kajian kes kehidupan sebenar, serta mendapat manfaat daripada komunikasi langsung dan tetap dengan pelajar dan pensyarah lain. Ekonomi Terkini MSc Terkini (Perbankan dan Pasaran Kewangan) adalah laluan kepada penyelidikan canggih dan kerjaya yang dicari, bagi mereka yang mempunyai komitmen kerja dan gaya hidup.

Ketahui lebih lanjut

Syarat kemasukan

  • Lazimnya anda harus mempunyai ijazah sarjana muda kelas pertama atau kedua atau setaraf antarabangsa. Plus A-level Maths (atau sekurang-kurangnya satu lulus unit matematik pada peringkat ijazah)
  • Pelajar antarabangsa: pemohon mesti mempunyai skor IELTS 6.5 dengan tidak kurang daripada 6.0 dalam mana-mana band.

Ekonomi untuk dunia sebenar dengan Universiti Bath

Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

University of Bath telah ditubuhkan oleh Royal Charter pada tahun 1966. Kampus kami menghadap ke Bandar Warisan Dunia UNESCO yang indah dan menawarkan persekitaran yang mesra, menyokong dan inspirasi ... Baca lebih lanjut