Apakah objektif kursus ini?

Mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk memasang, mengkonfigurasi dan menguruskan SharePoint Server 2013 dan membangunkan pemahaman yang lebih besar daripada teknologi yang menyediakan rangka kerja teknikal untuk SharePoint.

Pelajar juga akan mendapat akses tanpa had kepada Labs Live di seluruh akses kursus mereka. Ini peralatan sebenar yang berdedikasi akan memberikan mereka platform untuk meletakkan kemahiran dan pengetahuan mereka untuk ujian dengan mencipta senario tentu, ia juga akan membolehkan mereka untuk membebaskan-berkeliaran dan menimba ilmu pengetahuan untuk diri mereka dalam persekitaran risiko yang bebas.

Kursus ini bermula dengan tiga MCSA Windows Server 2012 modul:

 • Microsoft 70-410: Memasang dan Mengkonfigurasi Windows Server 2012
 • Microsoft 70-411: Mengendali Windows Server 2012
 • Microsoft 70-412: Mengkonfigurasi Advanced Windows Server 2012 Perkhidmatan

Tumpuan tentu maka akan beralih kepada SharePoint 2012 modul khusus yang membuat MCSE yang: Microsoft 70-331: Core Penyelesaian Microsoft SharePoint Server 2013

 • Bagaimana untuk memasang, mengkonfigurasi, mengurus dan mengekalkan SharePoint Server 2013 misalnya.
 • Menggunakan profil dan kebenaran untuk mendapatkan data yang disimpan dalam SharePoint 2013.
 • Mengkonfigurasi carian perdagangan dan menguruskan taksonomi bagi memastikan pengguna dapat melihat dan mengakses maklumat yang mereka perlukan dengan cepat dan mudah.
 • Bangunan aplikasi web dan koleksi laman.
 • Mereka bentuk seni bina maklumat untuk membina intranet korporat yang bersisik mengikut keperluan perniagaan dan keutamaan.

Microsoft 70-332: Advanced Solutions Microsoft SharePoint Server 2013

 • Bagaimana untuk menaik taraf dan berhijrah pemasangan Server SharePoint.
 • Bagaimana untuk mengkonfigurasi dan menguruskan aplikasi dan penyelesaian dalam persekitaran SharePoint Server 2013.
 • Membina persekitaran Server SharePoint berskala yang akan memenuhi pertumbuhan dan carian tuntutan sebuah organisasi bertaraf perusahaan.
 • Konfigurasi kesalingfungsian dengan perkhidmatan dan aplikasi lain yang termasuk Perisikan Perniagaan (BI), produktiviti pengkomputeran sosial dan platform kerjasama untuk mewujudkan nilai tambahan daripada platform SharePoint.
 • Meningkatkan daya tahan SharePoint untuk aturan-ketersediaan yang tinggi dan untuk menghadapi senario Pemulihan Bencana.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Kursus ini adalah sempurna untuk pentadbir sistem dan jurutera yang perlu untuk sampai ke genggaman dengan penyimpanan data dan pengindeksan teknologi moden, atau mana-mana profesional IT yang ingin meningkatkan kemahiran dengan kelayakan yang diiktiraf oleh industri.

KEPERLUAN

Tiada pra-syarat untuk mengambil kursus ini.

Apa menandakan kursus ini selain?

Profesional yang mendapatkan disahkan dalam SharePoint boleh berfungsi dalam peranan seperti pentadbir sistem atau jurutera. Mereka juga boleh menjadi lebih khusus dan pergi ke pentadbir SharePoint dan peranan pemaju SharePoint.

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 173 lagi program yang ditawarkan oleh E-Careers »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Price
295 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date