Apakah objektif kursus ini?

Pelajar akan belajar bagaimana untuk mereka bentuk, membina dan menggunakan penyelesaian SQL Server BI yang menyampaikan lebih banyak data untuk lebih ramai orang di seluruh organisasi. Kursus MCSE SQL Server Business Intelligence juga memberi akses pelajar kepada Labs Live. sumber pembelajaran yang bernilai ini membolehkan calon-calon untuk mereka bentuk dan menguji aplikasi BI mereka sendiri dan laporan menggunakan peralatan hidup, mereka juga boleh mencipta senario dalam perjalanan untuk memastikan pengekalan penuh dengan konsep-konsep yang diajar.

Kursus ini bermula dengan tiga modul yang membentuk MCSA SQL Server kursus 2012:

  • Microsoft 70-461: Bertanya Microsoft SQL Server 2012
  • Microsoft 70-462: Mentadbir SQL Server 2012 Pangkalan data
  • Microsoft 70-463: Melaksanakan Gudang Data dengan SQL Server 2012

Kursus ini diteruskan dengan dua modul yang membentuk MCSE SQL Server 2012 Perisikan Perniagaan. Orang yang awal pertama modul, Microsoft 70-466: Pelaksanaan Model Data dan Laporan dengan Microsoft SQL Server 2012, akan mengambil pelajar melalui:

  • Bagaimana untuk bekerja dengan set data yang besar merentasi pelbagai platform seperti yang biasa dalam kebanyakan aplikasi BI moden dan laporan.
  • Bangunan Online Analytical Processing (OLAP) kiub dan menyokong struktur seperti jadual pangsi, penyelesaian PowerPivot dan Multidimensional Ungkapan-ungkapan yang (MDX) untuk menyampaikan maklumat dengan cepat dan cekap kepada penganalisis.
  • Memilih antara model Business Intelligence Semantik Dimensional Digital Bersepadu (UDM) dan menurut data perniagaan tertentu dan keperluan pelaporan.
  • Membangunkan pertanyaan SQL kompleks untuk pelbagai dataset saya dan laporan bangunan menggunakan Crescent.

Microsoft 70-467: Penyelesaian Designing Business Intelligence dengan Microsoft SQL Server 2012:

  • Bentuk penyelesaian BI yang memenuhi keperluan prestasi dan skala semasa dan akan datang.
  • Menggunakan Excel Services dan integrasi Laporan SharePoint untuk membolehkan analisis data yang lebih baik dan integrasi dengan jalan lain untuk aplikasi perniagaan.
  • Mereka bentuk, melaksana dan menguruskan pakej SSIS untuk memperluaskan fungsi permohonan BI dan mendedahkan lebih banyak data untuk laporan dan pemodelan.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Kursus ini sesuai untuk profesional IT yang ingin mendapat manfaat daripada mempunyai keupayaan untuk menggunakan penyelesaian BI dalam persekitaran perniagaan-kelas.

KEPERLUAN

Tiada pra-syarat untuk mengambil kursus ini.

Apa menandakan kursus ini selain?

Profesional dengan kelayakan Risikan Perniagaan biasanya berfungsi dalam peranan seperti penganalisis BI, arkitek BI atau pemaju BI. Peranan ini biasanya menawarkan gaji purata £ 40,000.

Sumber: PayScale

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 173 lagi program yang ditawarkan oleh E-Careers »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Price
170 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date