Apakah objektif kursus ini?

Sepanjang tempoh pengajian anda, kami juga akan menyediakan akses kepada Labs Live khusus yang pelajar boleh gunakan untuk berlatih dan meningkatkan kemahiran praktikal. Makmal ini akan membolehkan anda untuk meletakkan pengetahuan anda untuk menguji dan mencipta keadaan yang berbeza anda akan menentang semasa pengajian anda. Tiga modul pertama kursus ini terdiri daripada Server MCSA 2012. Di sini pelajar akan mempelajari asas-asas bekerja dengan Microsoft Windows Server 2012, bagaimana untuk menyimpan Server Windows mesin 2012 berjalan dalam keadaan puncak dan perkhidmatan maju diperlukan untuk mengekalkan persekitaran IT perusahaan kelas:

 • Microsoft 70-410: Memasang & Mengkonfigurasi Windows Server 2012
 • Microsoft 70-411: Mengendali Windows Server 2012
 • Microsoft 70-412: Mengkonfigurasi Advanced Windows Server 2012 Perkhidmatan

Kursus ini kemudian beralih tumpuan kepada Microsoft Exchange 2013 dan asas-asas platform pesanan dengan Microsoft 70-341: Core Penyelesaian Microsoft Exchange Server 2013. Pelajar akan mempelajari:

 • Bagaimana untuk menghantar dan mengurus Exchange Server 2013 dan menggunakan alat-alat yang disediakan untuk memantau, mengekalkan dan menyelesaikan masalah contoh pelayan.
 • Pengenalan kepada peranan Server Exchange dan bagaimana ia paling berkesan digunakan dan diuruskan.
 • Bagaimana untuk merancang, melaksana dan meraih Server Exchange-ketersediaan yang tinggi dengan menguasai kebenaran, antivirus, antispam, sokongan dan pemulihan data peruntukan.
 • Melaksana dan mendapatkan akses e-mel jauh menggunakan Outlook Web App dan pihak ketiga aplikasi pesanan mudah alih.
 • Secara berpusat dan menguruskan objek penerima, dasar alamat dan senarai alamat untuk meningkatkan komunikasi dalaman dan luaran.

Modul akhir akan mengambil pelajar melalui ciri-ciri canggih Exchange Server 2013 dalam Microsoft 70-342: Advanced Solutions Microsoft Exchange Server 2013 modul:

 • Membina satu penyelesaian Pemesejan Disatukan (UM) yang meningkatkan komunikasi perniagaan yang luas dan ketersediaan.
 • Meningkatkan peruntukan keselamatan dan pematuhan untuk memenuhi keperluan operasi dan perundangan.
 • Membina penyelesaian e-mel arkib untuk menguruskan jumlah yang semakin meningkat mesej.
 • Merancang senario Hibrid termasuk penghijrahan dan persekutuan mesej dan data.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Kursus ini adalah untuk pentadbir IT yang perlu belajar kemahiran pesanan khusus untuk memenuhi keperluan peranan pekerjaan, atau profesional IT yang mencari untuk meningkatkan kemahiran.

KEPERLUAN

Tiada pra-syarat untuk mengambil kursus ini.

Apa menandakan kursus ini selain?

Profesional dengan Server MCSE 2012 & 2013 kelayakan Pesanan boleh berfungsi dalam peranan seperti jurutera-3 line, sokongan infrastruktur, pentadbir Windows Server dan pengurus IT.

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 173 lagi program yang ditawarkan oleh E-Careers »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Price
295 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date