Apakah objektif kursus ini?

Pakej Kursus ini meliputi segala-galanya daripada asas-asas teras jadual pertanyaan melalui membina sebuah gudang data perusahaan-kelas.

Seperti semua pakej IT teknikal kami, kami menyediakan akses 12 bulan yang tidak terhad untuk Labs Live kami yang berdedikasi. Ini peralatan hidup membolehkan pelajar untuk input pengetahuan mereka dan meletakkan ia untuk ujian dengan mencipta senario kursus dan berkeliaran persekitaran hidup tanpa meletakkan sistem mereka pada risiko. Ia adalah kos efektif dan bebas risiko cara yang sangat untuk memastikan pemahaman tentang konsep-konsep utama Microsoft.

Kursus ini terdiri daripada tiga modul:

Microsoft 70-461: Bertanya SQL Server 2012

 • The Transact-SQL (T-SQL) bahasa dan bagaimana untuk membina pertanyaan cekap, prosedur yang disimpan dan pandangan yang kembali maklumat penting dengan cepat.
 • Bagaimana untuk menggabungkan set data, keputusan pangkat dan melanjutkan jadual pengaturcaraan.
 • Mengoptimumkan kenyataan T-SQL untuk operasi yang paling berkesan.
 • Panjangkan laporan dan pemindahan data keupayaan menggunakan XML.

Microsoft 70-462: Mentadbir SQL Server 2012 Pangkalan data

 • Menghargai cara yang betul untuk memasang dan menggunakan komponen tambahan, contoh dan perkhidmatan.
 • Membina sistem untuk persekitaran ketersediaan tinggi menggunakan AlwaysOn, mencerminkan dan replikasi untuk menyimpan data dalam talian pada setiap masa.
 • Bagaimana untuk melindungi maklumat daripada kehilangan menggunakan pangkalan data sandaran, memulihkan dan teknik pemulihan bencana (DR).
 • Mendapatkan kandungan pangkalan data dengan mengkonfigurasi kebenaran, amaran, login, peranan dan banyak lagi.
 • penyelesaian masalah praktikal, penyelenggaraan dan pengoptimuman teknik

Microsoft 70-463: Melaksanakan Gudang Data dengan SQL Server 2012

 • konsep pengurusan data maju seperti teknik pembersihan data dan Extract Mengubah Load (ETL) pembangunan pakej dan penjadualan akan menyimpan maklumat yang tepat, meningkatkan pengurusan data, pemindahan dan penyegerakan untuk reka bentuk sistem perusahaan-kelas.
 • Bagaimana untuk mengautomasikan dan memudahkan pengurusan pangkalan data dengan menggunakan SSIS bagi menguruskan pelaksanaan pakej, pelaksanaan tugas dan skrip.
 • Cara terbaik untuk mengekalkan kesihatan server dengan menggunakan pengauditan, pembalakan dan acara pengendalian untuk menilai dan menyelesaikan masalah yang berpotensi.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Kursus ini adalah sempurna untuk pentadbir, jurutera sistem dan pemaju yang sedang mencari untuk mendapatkan kelayakan yang diiktiraf oleh industri. Ia juga sesuai untuk mana-mana profesional IT yang sedang mencari untuk menaik taraf skillset mereka dengan pemahaman asas-asas pengurusan pelayan utama.

KEPERLUAN

Tiada pra-syarat untuk kursus ini.

Apa menandakan kursus ini selain?

profesional IT yang mempunyai Server 2012 kelayakan MCSA SQL boleh berfungsi dalam peranan seperti pentadbir pangkalan data, penganalisis pangkalan data dan pemaju SQL. Peranan ini purata gaji sebanyak £ 30,000 setahun.

Sumber: PayScale

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 173 lagi program yang ditawarkan oleh E-Careers »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Price
205 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date