Apakah objektif kursus ini?

Ini MCSA Server 2012 tentu dibina di sekitar tiga peperiksaan dan menyediakan anda dengan semua maklumat yang diperlukan untuk menguruskan, menyelenggara dan menyelesaikan masalah pelayan seperti yang anda lakukan di mana-mana pusat data bertaraf perusahaan.

Lebih daripada hanya menyediakan akses kepada bahan-bahan kursus, kami juga memberikan pelajar 12 bulan akses tanpa had ke Labs Live kami yang akan membantu mereka untuk berlatih dan meningkatkan kemahiran praktikal mereka dengan peralatan sebenar yang berdedikasi.

Microsoft 70-410: Memasang dan Mengkonfigurasi Windows Server 2012 - Belajar asas-asas bekerja dengan Microsoft Windows Server 2012:

 • Memasang dan mengkonfigurasi Server 2012 termasuk perkakasan asas dan konfigurasi kebenaran.
 • Mengkonfigurasi perkhidmatan OS utama termasuk perkongsian fail, mencetak hidangan dan peranan rangkaian.
 • Mewujudkan Pengguna Direktori Aktif dan komputer dan Objek Dasar Kumpulan (GPOS) yang diperlukan untuk menguruskan rangkaian korporat.
 • Menggunakan alat-alat keselamatan terbina dalam untuk menyekat akses kepada data, aplikasi dan sumber rangkaian utama yang lain. Microsoft 70-411: Mengendali Windows Server 2012 - Belajar bagaimana untuk menjaga pelayan berjalan dalam keadaan puncak:
 • Memudahkan pelayan dan penggunaan patch menggunakan imej.
 • Meningkatkan keselamatan data dan akses menggunakan Sistem Fail diedarkan (DFS), File Server Pengurus Sumber (FSRM), fail dan penyulitan cakera.
 • Pemantauan dan pengauditan pelayan untuk mengenal pasti dan menyelesaikan masalah yang berpotensi.
 • Rangkaian konsep termasuk VPN, Dasar Network Server (NPS), dasar-dasar dan Perlindungan Access Network (NAP).
 • Urusan rangkaian yang lebih luas dengan cekap dengan Pengawal Domain, pengesahan perkhidmatan, Active Directory, polisi akaun dan GPOS. Microsoft 70-412: Mengkonfigurasi Advanced Windows Server 2012 Perkhidmatan - Belajar bagaimana untuk mengekalkan persekitaran operasi perusahaan kelas:
 • Bagaimana dan mengapa untuk mengkonfigurasi Network Load Balancing (NLB) dan failover kelompok ketersediaan sumber maksimum.
 • Memasang dan menguruskan Windows Server 2012 dalam persekitaran yang Virtual Machine (VM).
 • Menguruskan penyimpanan dan sandaran, pemulihan pelayan dan senario pemulihan bencana.
 • pengurusan rangkaian Advanced menggunakan DHCP, DNS, Ipam dan domain Active Directory, amanah hutan dan tapak.
 • Mendapatkan sumber-sumber rangkaian perusahaan menggunakan Active Directory Russian Perkhidmatan (ADFS), Active Services Direktori Sijil (ADCS) dan Perkhidmatan Active Directory Rights Management (ADRMS).

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

The MCSA Server 2012 tentu sangat sesuai untuk profesional IT yang mencari untuk meningkatkan kemahiran pengurusan Windows Server mereka, atau mencari untuk mendapatkan pensijilan yang diiktiraf oleh industri.

KEPERLUAN

Tiada pra-syarat untuk kursus ini.

Apa menandakan kursus ini selain?

Selepas menamatkan MCSA tentu Server 2012, anda boleh pergi ke melengkapkan MCSE yang sesuai dengan rancangan pembangunan kerjaya anda. pekerja IT yang mempunyai kelayakan MCSA Server 2012 biasanya berfungsi dalam peranan seperti pengurus pelayan, penganalisis server dan pentadbir sistem.

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 173 lagi program yang ditawarkan oleh E-Careers »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Price
300 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date