Program MicroMasters dalam Sistem Maklumat (Indiana University)

Umum

Penerangan Program

Ketahui peranan menerapkan sistem / teknologi maklumat dalam perniagaan yang didayakan secara digital.

Dengan teknologi digital yang meluas, terdapat peralihan dalam set kemahiran yang diperlukan untuk memahami peranan yang dimainkan oleh sistem maklumat dan teknologi dalam perniagaan.

Sistem dan teknologi maklumat menjadi semakin penting bagi kejayaan apabila perniagaan mengubah diri menjadi organisasi yang didayakan secara digital. Program MicroMasters® dalam sistem maklumat direka untuk memberikan gambaran tentang keupayaan asas yang membentuk teras digital bersama-sama dengan strategi teknologi digital yang memberi tumpuan kepada penciptaan nilai di sempadan perniagaan dan teknologi. Belajar dari profesor sistem maklumat terkenal dan pengarang buku teks terkemuka di Kelley School of Business - sekolah ranking # 1 untuk program siswazah perniagaan dalam talian. Program MicroMasters ini akan membantu anda memperoleh kepakaran seperti berikut:

 • Memahami data transactional berstruktur dan soalan-soalan yang diketahui bersama-sama dengan tidak diketahui, soalan kurang teratur yang didayakan oleh dataset mentah / luaran dalam tasik data. Beberapa topik akan termasuk strategi data dan tadbir urus data; pangkalan data relasional / SQL; integrasi data; pengurusan data induk; dan teknologi data besar.
 • Keupayaan awan asas menyokong keperluan ketangkasan, skala dan fleksibiliti operasi yang diperlukan untuk mewujudkan perniagaan digital yang lebih mudah disesuaikan. Beberapa tajuk yang diliputi termasuk seni rangkaian dan aplikasi; perbualan; model pengkomputeran awan; penempatan pada awan; dan internet perkara (IoT).
 • Dalam membangunkan ekosistem digital, nilai itu akan menjadi asas dalam utiliti yang dicipta oleh usaha strategik dengan teknologi digital. Beberapa tajuk yang dibincangkan akan merangkumi blok block dan mengagihkan amanah; kecerdasan buatan dan automasi proses robot; analisis perniagaan dan pembelajaran mesin untuk maklumat digital; mengurus pelaburan IT; AGILE untuk transformasi digital; dan ketahanan digital, keselamatan, dan pengurusan risiko.

Tiga kursus peringkat siswazah dalam program MicroMasters mewakili 30% daripada kursus dalam Sarjana Sains dalam Pengurusan Teknologi Maklumat dari Kelley School of Business di Indiana University (kelley.iu.edu) yang ditawarkan pada platform edX (https: / / www. edX .org / sarjana / sarjana dalam talian-pengurusan-indiana-universiti). Melengkapkan program MicroMasters ini dalam Sistem Maklumat boleh menguatkan aplikasi anda kepada Ijazah Sarjana Pengurusan Teknologi Maklumat, serta memajukan karier anda sendiri.

Outlook Job

 • Pertubuhan korporat, bukan keuntungan, kerajaan, dan profesional akan terus memerlukan sistem maklumat tinggi / teknologi digital-profesional yang bijak.
 • Profesional merentas pelbagai peranan boleh memanfaatkan sijil program MicroMasters untuk mendapatkan keyakinan dan kelancaran kerana mereka berkomunikasi dengan rakan sekerja, pelanggan dan pemegang kepentingan.

Apa yang Anda Akan Belajar

 • Bagaimana untuk membuka kunci nilai perniagaan menggunakan sistem maklumat / teknologi digital
 • Bagaimana untuk berfikir tentang sistem maklumat / teknologi digital dari perspektif Ketua Pegawai Eksekutif, Ketua Pegawai Penerangan, atau ahli suite eksekutif
 • Dari perspektif profesional perniagaan, bagaimana untuk struktur, mengurus, dan memanfaatkan data dan sistem untuk menyokong matlamat perniagaan
 • Bagaimana untuk memanfaatkan teknologi awan untuk menyokong hasil perniagaan

Apakah Program Mikrogram?

Dibangunkan untuk memajukan kerjaya dan dilahirkan dari program universiti utama Sarjana, program MicroMasters adalah satu siri kursus peringkat tinggi yang diiktiraf oleh syarikat untuk perkaitan pekerjaan sebenar dan boleh mempercepatkan ijazah Sarjana.

Butiran Program Mikrogram

Cara Memperolehi Kredit Kredit Mikro

Lengkapkan ketiga-tiga program program MicroMasters Sistem Maklumat sebagai Pembimbing Disahkan untuk mendapatkan sijil program.

Ambil Kelayakan Anda Ke Tahap Seterusnya

Melalui ijazah Pengurusan Teknologi Maklumat Universiti Indiana di edX , anda boleh menggabungkan sijil program MicroMasters anda dengan kursus kursus dalam talian dari IU untuk memperoleh ijazah Sarjana dari Kelley School of Business.

Pelajar yang berjaya mendapat sijil program MicroMasters layak memohon kepada program Master dalam Pengurusan Teknologi Maklumat tanpa perlu mengambil ujian GMAT atau GRE. Pelajar akan mendapat sembilan kredit untuk memohon ke ijazah Sarjana 30 Kredit.

Maklumat lanjut

 • Panjang Panjang: 12 minggu setiap kursus
 • Usaha: 8-10 jam seminggu, setiap kursus
 • Bilangan Kursus: 3 Kursus dalam Program
 • Subjek: Perniagaan
 • Institusi: Universiti Indiana
 • Kredit Tawaran Institusi: Indiana University
 • Bahasa Inggeris
 • Transkrip Video: Bahasa Inggeris
 • Harga (USD): Bermula $ 1500 USD, sekarang $ 1350 USD untuk keseluruhan program. Anda menjimatkan $ 150 USD.
Tarikh Akhir Kemaskini Feb. 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

pendidikan berkualiti untuk semua orang, di mana-mana Pada EDX, kami mengambil misi kami untuk meningkatkan akses global kepada pendidikan berkualiti serius. Kami menyambung pelajar ke universiti-uni... Baca lebih lanjut