Apakah objektif kursus ini?

Mentor anda akan menyediakan anda dengan bantuan dalam pelbagai format yang berbeza.

  • Sokongan e-mel - Perlu soalan menjawab tertentu? Sokongan e-mel memberikan anda akses kepada pakar tutor anda sendiri.
  • Templat - Satu set lengkap projek PRINCE2® dokumen template pengurusan. Setiap satu daripada template termasuk teks kontekstual untuk membimbing anda.
  • Melaksanakan PRINCE2® - Persembahan penuh pada pendekatan amalan terbaik untuk melaksanakan dan menyesuaikan PRINCE2® dalam persekitaran kerja anda.
  • Kursus Percuma - kursus Pengenalan akan disediakan tanpa kos tambahan di PRINCE2® Agile, AgilePM dan Pengurusan Perkhidmatan ITIL.
  • Exam Preparation - Sokongan untuk membantu dengan pembelajaran yang unggul dan persediaan untuk peperiksaan.
  • Webinars - webinars Kerap khusus untuk setiap proses PRINCE2® dan tema.
  • Diskaun - diskaun kursus Pengurusan Projek lanjut termasuk Pengurusan MSP Program, ITIL, Agile, Scrum, Six Sigma dan banyak lagi.
  • Industri - Maklumat terkini mengenai topik-topik panas, idea mengenai projek sendiri anda serta petua dan tips untuk kejayaan dijamin.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Sesiapa yang pada atau sebelum ini di padang PRINCE2® kami dan sedang mencari sokongan dan maklumat dalam trend industri, pandangan dan maklumat tambahan.

KEPERLUAN

Untuk mengakses Mentor + program anda mesti sama ada berada di landasan PRINCE2® kami atau telah di padang PRINCE2® pada satu peringkat kami.

Apa menandakan kursus ini selain?

Pengurus projek yang mempunyai sokongan ini dan bimbingan kepada mereka akan berdiri di dalam organisasi mereka. Apabila PRINCE2® Kelayakan yang diperolehi anda akan dapat untuk pergi ke mana-mana peranan pengurusan projek dan menjana pendapatan sehingga £ 54.000.

Sumber: PayScale

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 173 lagi program yang ditawarkan oleh E-Careers »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Sambilan
Price
174 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date