Mengapa belajar Hubungan Antarabangsa?

 • Apakah ciri-ciri utama perintah antarabangsa?
 • Bagaimanakah globalisasi mengubah hubungan antarabangsa?
 • Sejauh manakah adalah perintah antarabangsa berdasarkan konflik atau kerjasama?
 • Bagaimana krisis kewangan global yang memberi kesan politik antarabangsa?
 • Adakah campur tangan tentera asing dalam perang saudara membantu atau menghalang keamanan membuat?
 • Mengapa sumber ekonomi supaya tidak sekata merebak ke seluruh dunia, dan apakah prospek keadilan global?

Jika anda berminat untuk soalan-soalan ini dan teruja dengan prospek meneroka mereka dengan individu-individu seperti yang berfikiran, tetapi keadaan atau komitmen anda membuat adalah sukar bagi anda untuk menghadiri universiti, kemudian talian kami Hubungan Antarabangsa MA adalah untuk anda.

Program ini menawarkan modul mencabar dan pemikiran-memprovokasi untuk membantu anda merumuskan jawapan anda, dan, Kumpulan bijak meriah pelajar dan ahli akademik yang boleh digunakan untuk berdebat dan bertukar-tukar idea.

Apa yang perlu Jangkakan

Ingin mengetahui lebih lanjut? Berikut adalah ringkasan ringkas apa yang anda boleh harapkan jika anda membuat keputusan untuk belajar dengan Queen Mary Online:

 • Modul yang diajar oleh ahli akademik di canggih tanah mereka, yang terlibat dalam menyumbang kepada persefahaman antarabangsa subjek
 • Peluang untuk membangunkan kemahiran dan pengetahuan untuk berfikir, bercakap dan menulis secara kritis tentang cabaran antarabangsa kontemporari
 • asas yang kukuh untuk melanjutkan pengajian
 • Menumpukan kepada cabaran tradisional dan semasa dalam hubungan antarabangsa sempena kawasan baru muncul menarik di negara membangun
 • Perbincangan mengenai kepentingan sejarah globalisasi dan bagaimana ia berkaitan dengan beberapa isu-isu utama dalam hubungan antarabangsa.

Program ini boleh didapati untuk kajian sambilan sebagai ijazah sarjana, diploma lepasan ijazah atau sijil.

Kepelbagaian kakitangan dan pelajar-pelajar kita menjadikan Queen Mary tempat yang hebat untuk mengkaji hubungan antarabangsa.

Struktur

talian Hubungan Antarabangsa MA kami ditawarkan pada separuh masa (2 tahun) asas. Pada masa itu, anda akan melaksanakan empat modul diajar dan disertasi 12,000 perkataan.

Bagi setiap modul, anda akan diberikan 30 kredit setiap dan anda akan menerima lebih 60 kredit untuk disertasi anda. Dalam usaha untuk lulus anda mesti telah terakru penuh 180 kredit, yang melibatkan melengkapkan setiap aspek modul dan lulus semua tugasan berkaitan.

Kami juga menawarkan versi lebih pendek program yang akan memberikan anda satu Diploma Siswazah (empat semester, 120 kredit, tiada disertasi) atau Sijil Lepas Ijazah (dua semester, dua modul diajar, 60 kredit).

Modul

 • Kontemporari Dunia Politik: Teori, Konsep, Tema
 • Keselamatan Antarabangsa: Perang dan Keamanan dalam Konteks Global
 • Tema dan Hal Dasar Luar AS
 • Globalisasi dan Ekonomi Politik Antarabangsa Pembangunan
 • Disertasi

Syarat kemasukan

Untuk layak bagi Perhubungan MA International, anda harus mempunyai:

 • Mendapat sekurang-kurangnya Kepujian kelas kedua atas ijazah dalam politik atau disiplin yang berkaitan. *
 • IELTS 7.0 (termasuk 6.5 dalam komponen penulisan), jika bahasa pertama anda bukan bahasa Inggeris.
 • Kami boleh mempertimbangkan graduan yang mempunyai sekurang-kurangnya satu kelas kepujian kedua ijazah atas dalam mata pelajaran lain dengan sama ada kelayakan yang relevan tambahan atau pengalaman kerja.

Jika anda ingin memohon tetapi tidak pasti sama ada anda layak, sila hubungi penasihat kursus dalam talian kami.

Pemohon Antarabangsa

Di Queen Mary, kami bangga masyarakat global kami dan mempunyai sejarah yang panjang dalam menyambut pelajar dari seluruh dunia. Selama bertahun-tahun, beribu-ribu graduan antarabangsa kami telah pergi untuk mengejar kerjaya yang berjaya.

Semua pemohon untuk QMUL mesti menunjukkan mereka bertemu akademik standard bahasa minimum Bahasa Inggeris untuk kemasukan dan untuk berjaya di padang golf, ke tahap yang dinyatakan dalam kawasan kajian. Walaupun anda mungkin tidak perlu memberikan kelayakan bahasa Inggeris rasmi, anda perlu membuktikan kemampuan bahasa Inggeris yang mencukupi selaras dengan keperluan IELTS atas. Sila semak garis panduan bagi keperluan bahasa Inggeris untuk maklumat lanjut mengenai tahap bahasa Inggeris diperlukan.

Jika anda belum mencapai tahap bahasa Inggeris yang diperlukan lagi, anda mungkin layak untuk mengambil kursus Pra-sessional Inggeris, atau terus mengambil ujian bahasa Inggeris di negara anda untuk mencapai tahap yang diperlukan.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai keperluan bahasa Inggeris atau mengenai kelayakan kemasukan khusus untuk negara anda, hubungi penasihat kursus kami yang akan gembira untuk membantu.

Penilaian

Sebagai pelajar di Queen Mary Online, kami meminta anda untuk memainkan peranan aktif dalam pengambilalihan anda kemahiran dan pengetahuan. Kami menggunakan campuran tutorial dalam talian, forum perbincangan dan webinars kumpulan untuk menjana perbincangan bermaklumat sekitar topik yang ditetapkan.

Penilaian untuk MA dalam Hubungan Antarabangsa adalah secara kursus sahaja. Pemimpin modul akan menetapkan penilaian sesuai dengan kandungan modul mereka yang biasanya akan mengambil bentuk esei penyelidikan atau penilaian kritikal. Mereka juga akan disediakan untuk menasihati dan menyokong anda sepanjang kursus.

Disertasi akhir akan melibatkan lebih banyak kajian mendalam dan penyelidikan bebas mengenai topik yang dipersetujui dengan penyelia anda.

Di mana kita boleh membawa anda

Graduan daripada program-program kami maju ke pelbagai jawatan yang bertanggungjawab dalam kerajaan, pertubuhan bukan kerajaan (NGO), organisasi antarabangsa dan sektor bukan berasaskan keuntungan serta peranan yang lebih luas dalam sektor media dan kewangan. Mereka juga pergi untuk kerjaya dalam bidang akademik dan program-program kami membantu pelajar membangunkan kemahiran penyelidikan yang diperlukan.

Gabungan pemahaman teori, perbahasan yang ketat, penyelidikan bebas, muhasabah diri dan penilaian kritikal membuat graduan Perhubungan MA International sangat menarik kepada pelbagai bakal majikan.

Untuk menjadikannya lebih konkrit, di sini adalah beberapa contoh di mana pelajar-pelajar kita telah bekerja:

 • Tabung Kewangan Antarabangsa (IMF)
 • Moody
 • Persekutuan Antarabangsa Palang Merah dan Bulan Sabit Merah
 • Volkswagen
 • Alliance for Perdamaian
 • Bangsa-Bangsa Bersatu - Perú
Program diajar dalam:
 • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Queen Mary Online »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
Sambilan
Price
11,900 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date