Read the Official Description

Apakah objektif kursus ini?

Pakej ini akan membantu anda untuk memahami konsep-konsep teras Sage dan bahagian-bahagian lain perisian perakaunan penting dengan memulakan dari awal. Ia tidak membuang anda lurus dalam di akhir mendalam, tetapi memudahkan anda perlahan-lahan masuk dengan pelbagai kursus Sage yang akan membawa anda melalui turun set asas kepada konfigurasi keselamatan yang lebih kompleks dan sistem pelaporan.

  • Kursus ini adalah satu pakej yang serba boleh yang boleh membantu anda untuk membina pengetahuan anda perakaunan dan simpan kira, sama ada anda ingin maju dalam peranan pekerjaan anda sekarang, adalah pada mencari peluang yang lebih baik atau jika anda sedang mempertimbangkan menetapkan sehingga usaha perniagaan anda sendiri.
  • Membantu perniagaan kecil anda berkembang dengan kuasa QuickBooks. Belajar bagaimana untuk mengesan invois dan resit, dan simpan maklumat tentang kertas kerja supaya apabila audit yang akan datang timbul, anda tidak akan perlu bimbang tentang tergesa-gesa crunching nombor.
  • Belajar bagaimana untuk menganalisis perniagaan anda kedudukan kewangan, dan menjejaki maklumat syarikat anda di seluruh operasi harian itu.
  • Belajar bagaimana untuk memantau tahap saham, dengan mengambil kira sekali ke atas barangan paling laris, serta menganalisis statistik pelanggan dan demografi supaya anda boleh menyasarkan pelanggan anda dengan POS.
  • Tumpuan masa dan motivasi anda dalam memastikan pelanggan anda berpuas hati, dengan membenarkan QuickBooks Point of Sale perisian untuk mengesan inventori, jualan dan maklumat pelanggan supaya anda tidak perlu membuang masa yang berharga melakukannya secara manual. Perisian ini juga akan mengintegrasikan dengan QuickBooks dengan mudah, jadi anda tidak perlu bimbang tentang perakaunan catatan bergu.
  • Menjadi tuan di Sage - perisian perakaunan penting - dengan 20 kursus dari asas hingga peringkat lanjutan, termasuk Sage 50.
  • Meluaskan kemahiran simpan kira anda, daripada konfigurasi akaun dan invois, untuk menubuhkan sistem saham dan menguruskan keuntungan dan kerugian.
  • Menguasai perisian Excel dan belajar bagaimana untuk menggunakan semua ciri-ciri berguna, termasuk spreadsheet, carta, laporan dan makro. Belajar bagaimana untuk memanipulasi formula supaya anda boleh melengkapkan pengiraan anda sendiri untuk membantu menyelaraskan spreadsheet yang anda buat.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Ini Kit lengkap akan membantu anda untuk mengembangkan kemahiran perakaunan anda dan sesuai jika anda sedang mencari untuk memulakan perniagaan kecil anda sendiri atau mendapatkan lebih awal daripada persaingan dalam pasaran pekerjaan.

KEPERLUAN

Tiada pra-syarat untuk kursus ini.

Apa menandakan kursus ini selain?

Sebagai akauntan anda boleh mengharapkan untuk mendapatkan sekitar £ 28K, dengan laluan yang boleh membawa kepada potensi Pengawal Kewangan, Akauntan Bertauliah dan Pengurus Kewangan.

Sumber: PayScale

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program taught in:
English

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Price
250 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date