Med dalam pendidikan khas

Umum

Penerangan Program

The Master dalam talian Pendidikan Pendidikan Khas menyediakan anda untuk menjadi pengajaran yang sangat berwibawa professional- amat berpengetahuan dalam pelbagai disiplin yang berkaitan dengan keperluan kanak-kanak yang kurang upaya, berkemahiran tinggi dalam ilmu dan mahir dalam sensitif bekerjasama dengan keluarga dan pakar pendidikan lain dalam sistem pembelajaran.

Program kami membolehkan anda untuk menggunakan kemahiran anda dalam arah yang baru dengan tumpuan maju pendidikan khas, membolehkan peluang kemajuan kerjaya yang lebih besar. Program kami, bagaimanapun, tidak direka untuk membawa kepada pensijilan; ia adalah ijazah lanjutan direka bagi mereka yang ingin membangunkan kepakaran dalam pendidikan khas.

Objektif kursus dan hasil yang diingini tercapai melalui pengalaman yang menggalakkan wacana keserakanan, penyelesaian masalah secara kolaboratif, dan amalan reflektif, termasuk aplikasi berasaskan prestasi yang memerlukan peserta untuk memohon kandungan dan kecekapan tertentu dalam amalan profesional pembelajaran.

KEKUATAN INI PROGRAM ONLINE

  • Kemudahan: Mod dalam talian pengajaran membolehkan anda kemudahan kajian kendiri - belajar dari keselesaan rumah atau pejabat anda tanpa kelas atau login masa tertentu atau diperlukan.
  • persediaan yang kukuh dalam pelbagai luas upaya: Program akademik yang ketat menyentuh masalah pembelajaran, isu-isu emosi dan tingkah laku, dan upaya intelek, menyediakan anda untuk mengajar dengan berkesan di seluruh spektrum pembelajaran. latihan yang pelbagai menawarkan anda peluang untuk bekerja dengan pelbagai pelajar, membuat anda serba boleh di tempat kerja.
  • pembelajaran berasaskan projek dalam persekitaran sebenar: Kebanyakan kursus termasuk pembelajaran berasaskan projek, di mana anda memohon pengajaran dalam tetapan kelas yang sebenar. Berpandukan fakulti kami yang berpengalaman, anda akan membangunkan pemahaman yang lebih mendalam kecekapan yang diperlukan. Pembelajaran melalui pengalaman menyediakan anda dengan peluang untuk belajar teori dan memohon kepada pelajar yang sebenar.
  • Penyelidikan dalam bidang: Capstone projek dikehendaki semua pelajar untuk pengijazahan. Bekerjasama dengan penasihat fakulti lebih dua semester, anda akan melengkapkan projek penyelidikan dalam bilik darjah dunia sebenar.

Butir PROGRAM ONLINE

Master dalam talian kami Pelajaran dalam Pendidikan Khas terdiri daripada sekurang-kurangnya 30 jam kredit disiapkan dalam urutan 2 tahun. Setiap satu daripada penawaran kursus direka untuk memaksimumkan penglibatan individu melalui arahan yang berkaitan, interaktif, dan kerjasama. (Pelajar yang tidak mempunyai latar belakang pendidikan atau yang tidak mengambil kursus pendidikan khas pengenalan akan mengambil EDH 510:. Asas teori Kanak-kanak dan orang dewasa dengan keperluan khas serentak dengan kursus pertama mereka dalam program ini) Program pengajian adalah yang padu rangka kerja kursus dan mendalam dalam kajian teori penting; urutan progresif peluang pembelajaran pengalaman berasaskan bidang-/ untuk membolehkan penggunaan model seperti teori dalam persekitaran sekolah; dan keperluan penyelidikan bersepadu yang berfungsi pengalaman capstone program.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Discover the benefits and conveniences of online learning at the University of Hartford.

Discover the benefits and conveniences of online learning at the University of Hartford. Baca Ringkas