Mba top up

Umum

Penerangan Program

  1. Pemasaran Design & Inovasi 2. Kaedah Penyelidikan untuk Pengurus 3. Disertasi Pelajar Projek yang telah berjaya mengikuti Diploma Lepasan Ijazah dalam Pengurusan Perniagaan akan dapat untuk memasuki ke MBA "top-up" peringkat

HASIL PEMBELAJARAN:

MBA ini akan membantu anda untuk mendapatkan pemahaman yang lebih luas perniagaan dengan mendedahkan anda kepada aspek-aspek utama dan menunjukkan anda bagaimana ia semua sesuai bersama-sama.

MBA akan mengemas kini Kit pengurusan anda dan memberi anda, profil yang lebih luas lebih kuat untuk meningkatkan kerjaya anda.

Mereka yang berjaya peringkat ini, pelajar akan menerima sijil MBA, yang dianugerahkan oleh Anglia Ruskin University UK.

Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

Global Impact North London College is a well established provider, we specialise in Corporate Training, Apprenticeships, Vocational Courses and Postgraduate qualifications.

Global Impact North London College is a well established provider, we specialise in Corporate Training, Apprenticeships, Vocational Courses and Postgraduate qualifications. Baca Ringkas