Baca keterangan rasmi

Meningkatkan profil anda dengan Saint Leo University! Kami menawarkan apa yang anda perlukan untuk di mana anda 'semula akan dengan MBA Online Program kami. Saint Leo Universiti penghormatan kepada orang yang anda sudah berada dan menyokong orang yang anda mahu menjadi dalam dunia perniagaan. Menuntut masa depan anda hari ini!

&nbsp

Saint Leo Universiti 's Online MBA Program membolehkan anda untuk mendapat ijazah anda dengan cara yang paling mudah dan berkesan mungkin- melalui internet. Program inovatif menggunakan teknologi terkini Internet, termasuk penstriman video, bilik dan CD-ROM berbual.

&nbsp

MBA Online terdiri daripada trek generalist (Online MBA) dan juga Sarjana Pentadbiran Perniagaan Online dengan kepekatan Perakaunan, Keadilan Jenayah, HealthCare Pentadbiran, Sumber Manusia Pentadbiran, Pengurusan Keselamatan Maklumat dan Sukan Perniagaan.

Anda mempunyai keupayaan untuk melengkapkan 12 kursus yang diperlukan (tiga jam setiap semester kursus) dalam sekurang-kurangnya 12 bulan dengan mengambil dua kelas pada jangka 8 minggu. Selaras dengan komitmen Saint Leo untuk perhatian peribadi, MBA kelas dalam talian akan mempunyai tidak lebih daripada 25 orang pelajar untuk memastikan pelajar mempunyai interaksi yang luas dengan fakulti.

&nbsp

Kurikulum kami adalah bertujuan untuk melahirkan pemimpin-pemimpin organisasi esok 's. Program talian berikut kurikulum yang sama dengan di kampus MBA pelajar, yang merangkumi kursus-kursus dalam bidang perakaunan kewangan, pemasaran, strategi pengurusan, perniagaan, etika, undang-undang antarabangsa dan kepimpinan.

&nbsp

Saint Leo adalah pemimpin dalam penyampaian pendidikan dalam talian, menyediakan peluang pendidikan tinggi kepada ahli-ahli angkatan tentera dan juga pelajar bukan tradisional.

&nbsp

Pemohon mestilah memegang ijazah sarjana muda dari kolej yang diiktiraf atau universiti yang perlu dipertimbangkan untuk kemasukan.

Program diajar dalam:
English
This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
12 
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date