Yang DeVos Pengajian Siswazah di Northwood University menghasilkan MBA yang pergi untuk menjadi pemimpin di dunia, masyarakat yang bebas-syarikat hari ini.

Soalan Sering Ditanya

Berapa lamakah program ini?

Kursus ini akan siap dalam tempoh 24 bulan. Terdapat kira-kira 5-6 kursus setahun. Penasihat Kemasukan anda (s) akan membantu anda dengan kalendar pendaftaran.

Berapa banyak kredit dan kursus-kursus yang perlu saya ambil untuk lulus?

Untuk mendapatkan ijazah MBA anda, anda mesti melengkapkan 36 jam semester kredit dan mencapai terkumpul purata 3.0 atau lebih tinggi mata gred. Ini diterjemahkan kepada 12 kursus untuk melengkapkan ijazah. Anda boleh menyemak kurikulum kursus untuk maklumat lanjut.

Adakah saya perlu menghadiri mana-mana kelas di kampus?

Program Online MBA ditawarkan sepenuhnya dalam talian tanpa lawatan kampus diperlukan. Ada pilihan untuk mengambil kursus capstone akhir sebagai penduduk selama seminggu di kampus Midland, MI kami.

Bolehkah anda beritahu saya tentang "kelas?"

The "bilik darjah dalam talian" menyediakan pelajar dan fakulti dengan modaliti untuk melibatkan diri serta menangkap pembelajaran melalui papan perbincangan, aktiviti kumpulan kecil, dan serahan, serta menyediakan akses kepada kandungan yang dikongsi oleh semua orang dalam perjalanan. The DeVos fakulti menggunakan pelbagai kaedah untuk berkongsi bahan-bahan, telah pelajar berinteraksi, dan untuk memantau kemajuan pelajar sepanjang kursus.

Adakah saya perlu login pada masa-masa dan hari-hari tertentu?

No. Anda akan perlu untuk memenuhi serahan kursus setiap minggu. Sesetengah serahan dan penilaian mungkin hanya tersedia untuk masa yang terhad (seperti tempoh 48 jam), dan oleh itu mesti disiapkan dalam masa yang ditetapkan. Salah satu faedah menyiapkan ijazah dalam talian adalah fleksibiliti. Terpulang kepada anda untuk membuat keputusan apa masa yang terbaik untuk anda untuk melengkapkan serahan perlu.

Beberapa kursus boleh menghendaki kali log-on khusus untuk aktiviti-aktiviti tertentu atau mungkin ada kalanya anda menjadualkan masa tertentu untuk bercakap dengan pengajar atau penasihat anda melalui Skype, atau bertemu dalam talian dengan rakan-rakan anda untuk bekerja pada projek kumpulan.

Adakah saya perlu menjadi "techie" untuk mengambil kelas dalam talian?

Ia membantu untuk membiasakan diri dengan komputer. Anda akan dapat untuk menghantar dan menerima maklumat dan berkomunikasi dengan orang lain. Sekurang-kurangnya, anda memerlukan akses kepada komputer yang boleh mengakses Internet, dengan sambungan berkelajuan tinggi. Anda perlu mempunyai akses kepada e-mel dan pemprosesan perkataan, persembahan, dan aplikasi lain yang diperlukan untuk melakukan pelbagai fungsi pendidikan. Jika anda memerlukan bantuan, Northwood University mempunyai meja bantuan yang boleh menjawab soalan dan membantu menyelesaikan masalah. Pautan meja bantuan disediakan di dalam setiap kursus anda.

Apakah pandangan minggu purata seperti untuk pelajar yang mengikuti program MBA talian di Northwood University?

Program ini direka untuk profesional yang bekerja yang perlu mengimbangi tuntutan kerja, rumah, dan belajar. Rata-rata, kebanyakan pelajar akan menghabiskan 15-20 jam seminggu belajar, menyiapkan tugasan, mengambil bahagian dalam aktiviti dalam talian dan melibatkan diri dalam perbincangan dan kerjasama dengan rakan-rakan.

Bolehkah saya mengambil lebih daripada satu kelas pada satu masa?

Kami berhati-hati berstruktur program berdasarkan kohort ini untuk mengoptimumkan kejayaan anda sebagai seorang profesional perniagaan dan pelajar dalam talian. Pelajar akan mengambil satu kursus pada satu masa supaya mereka dapat memberi perhatian lengkap mereka pada satu kawasan subjek sambil membina pengetahuan yang mereka perolehi dari kursus sebelumnya.

Adakah anda menawarkan yang sama kurikulum berkualiti tinggi dan ijazah di kampus?

Semua program siswazah DeVos menawarkan standard kandungan dan ketat akademik sama tanpa mengira modaliti penghantaran. Program dalam talian kami biasanya diajar oleh profesor sama yang mengajar di kampus - ahli fakulti daripada Sekolah Pengajian Siswazah DeVos, dengan pelbagai terminal dan kepakaran dunia sebenar dalam mata pelajaran yang mereka ajar. Tidak ada perbezaan antara di kampus dan pelajar dalam talian.

Akan diploma saya nyatakan ijazah "dalam talian"?

No. Anda akan menerima seorang pegawai, diploma tradisional dari Northwood University. Kedua-dua diploma dan universiti transkrip anda akan menjadi tidak berbeza daripada pelajar-pelajar yang mendapat ijazah mereka di kampus. A DeVos MBA adalah DeVos MBA.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Northwood University »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
24 
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date