Baca keterangan rasmi

Kaplan Knows Perniagaan

Kaplan telah mendapatkan orang ke sekolah perniagaan selama lebih 65 tahun. Melalui program-program persediaan ujian terkenal kami, kami telah membantu 3 juta pelajar dan kiraan. Jika anda sedang mencari untuk pulangan maksimum atas pelaburan anda masa dan wang dalam talian program ijazah MBA Kaplan Universiti adalah cara untuk pergi. Dengan kos dikurangkan dan masa yang lebih singkat untuk mencapai ijazah anda, untuk profesional sibuk MBA pantas kita adalah ukuran yang bersesuaian. Sebagai alternatif, jika anda sedang mencari untuk paling komprehensif MBA kurikulum disediakan secara atas talian, MBA fokus kami menyediakan enam pengkhususan yang membolehkan anda untuk menyesuaikan ijazah lanjutan anda.

Program Cemerlang

Kaplan University menggaji tenaga pengajar yang mempunyai kedua-dua latar belakang akademik dan pengalaman perniagaan untuk mengajar pengetahuan sebenar. Penawaran kursus kami adalah abad ke-21 didorong dengan pelbagai pengkhususan dan mata ke arah globalisasi dan trend perniagaan masa depan.Universiti Kaplan MBA adalah program dinamik yang menawarkan keseimbangan teori dan amalan untuk menyediakan anda untuk kemajuan dalam kerjaya perniagaan anda.

Pulangan atas Pelaburan Anda

Kos tuisyen purata untuk MBA dua tahun ijazah di sebuah sekolah perniagaan tradisional meningkat kepada lebih daripada $ 60,000 dalam 2004.1 A Universiti Kaplan MBA kos hanya sebahagian kecil daripada itu dan adalah lebih ketara kurang mahal daripada kebanyakan pesaing dalam talian kami.

Trend terkini terus menunjukkan bahawa MBA adalah tahap yang paling berharga dan bernilai anda boleh mendapatkan. Menurut yang terbaru Pengurusan Siswazah Majlis Kemasukan (GMAC) kaji selidik, 2004 merupakan tahun rekod untuk MBA graduan - kedua-duanya dari segi penempatan pekerjaan dan gaji permulaan. GMAC melaporkan tawaran gaji purata $ 84,318 selepas tamat pengajian.

Fast Track MBA

Jika anda bekerja sepenuh masa, tetapi ingin mendapatkan MBA anda secepat yang mungkin, program trek pantas adalah pilihan yang ideal. Ia menawarkan anda peluang untuk meneruskan tahap yang maju di masa anda dan jadual anda. Anda boleh mendapatkan MBA anda dalam kira-kira setahun setengah sebagai pelajar separuh masa, mengambil hanya satu kursus pada satu masa. Sebagai alternatif, jika anda boleh mendaftar sebagai pelajar sepenuh masa, anda boleh mendapat MBA anda dalam tempoh lebih setahun sahaja. Program teras ini memberi pengetahuan perniagaan yang penting dan kemahiran kritikal seperti kewangan, pengurusan, pemasaran, dan strategi. MBA banyak boleh meningkatkan potensi pendapatan anda dan kebolehpasaran dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. Menurut kaji selidik GMAC, pemegang ijazah MBA menyaksikan purata kenaikan gaji postgraduation daripada 29 peratus pada tahun 2004.

Fokus MBA

Program menyeluruh ini menggabungkan tumpuan berorientasikan kerjaya suatu MBA tradisional dengan kurikulum akademik yang ketat program yang lebih maju, memberi anda pengetahuan khusus dan kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya dalam dunia perniagaan moden. Kurikulum kami akan membantu anda menguasai kepakaran khusus yang perlu untuk kerjaya seorang eksekutif dengan membenarkan anda untuk memberi tumpuan kepada salah satu daripada enam pengkhususan: kewangan; pemasaran; pengurusan sumber manusia; Teknologi Maklumat; keusahawanan; dan pengurusan, komunikasi, dan kualiti. MBA fokus boleh mengambil masa antara satu dan dua tahun untuk disiapkan, bergantung kepada jika anda menghadiri sekolah sepenuh masa atau separuh masa dan jika anda mempunyai kredit pemindahan berkenaan.

Yang shoulod memohon?

Ijazah ini adalah untuk pelajar-pelajar yang telah memperoleh ijazah sarjana muda dari sebuah kolej di peringkat serantau atau nasional yang diiktiraf dan mahu menjana tahap yang maju untuk melanjutkan kerjaya perniagaan mereka.


Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Kaplan University, School of Business »

This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019