Dalam persekitaran perniagaan yang kompetitif hari ini, membezakan diri anda dari orang ramai memerlukan mengumpulkan setiap kemahiran yang anda mampu dan mengembangkan kemahiran untuk berfikir "di luar kotak". Semakin banyak, syarikat menggunakan MBA untuk memenuhi syarat pekerja ketika mempertimbangkannya untuk kemajuan.

Memperolehi ijazah MBA dalam talian dengan IWU membuktikan kebolehan anda sebagai pencapaian kuasa. Apabila anda memilih ijazah MBA dalam talian dari IWU, anda memilih satu program yang dengan cepat dan efisien mengajar anda disiplin tradisional: ekonomi, kewangan, pemasaran, pengurusan. Lebih penting lagi, pelajar program online MBA IWU dibezakan dengan komitmen mereka terhadap kehidupan berasaskan nilai.

Kos dan Bantuan Kewangan


Dengan program kami yang sangat berpatutan, hanya dalam 42 jam kredit anda memperoleh Ijazah MBA untuk anda $ 21,945 untuk pengkhususan Penjagaan Kesihatan, $ 22,304 untuk pengkhususan Perakaunan, dan $ 22,228 untuk pengkhususan Pengurusan Gunaan.


Di mana Integriti Anda Memberdayakan Kecemerlangan Perniagaan Anda


IWU percaya bahawa pelajar MBA dalam talian harus berusaha untuk mengimbangi antara biasiswa dan pertumbuhan peribadi. Sepanjang kurikulum kami, pelajar digalakkan untuk merealisasikan yang terbaik dalam diri mereka dan mempercayai bahawa mereka boleh mengubah dunia di sekitar mereka dengan lebih baik. Dengan dunia perniagaan yang tidak menentu kerana hari ini, pilihan program MBA dalam talian yang menyokong komitmen anda untuk hidup secara beretika dan moral adalah sangat baik untuk majikan yang berpotensi. Syarikat-syarikat menjangkau kepada orang-orang yang menekankan watak , kejujuran, integriti, dan banyak lagi kualiti kepimpinan yang jarang berlaku dalam kehidupan seharian mereka.

Perbezaan IWU

Ijazah anda daripada IWU diberikan oleh Indiana Wesleyan University, dan tidak berbeza daripada IWU ijazah yang diperoleh di tapak - penampilan, prestij, atau nilai. Dengan kurikulum yang menegaskan kedua-dua piawai pengajaran tradisional sejak tahun 1920 dan integrasi kaedah dan teknologi pengurusan Internet abad ke-21, tidak hairanlah semakin banyak pelajar beralih kepada IWU untuk menjadi pemimpin perniagaan dan penukar dunia.

Program MBA IWU sedang mencari orang yang mengharapkan untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan global hari ini dan yang berharap untuk mengubahnya menjadi lebih baik. Matlamat seperti itu memerlukan seseorang yang mempunyai kekuatan watak, yang memahami keperluan untuk mengimbangi kedua-dua karier dan matlamat peribadi, dan yang percaya bahawa untuk memberi inspirasi kepada orang lain melalui kehidupan beretika dan nilai-nilai adalah pencapaian yang benar. Program MBA dalam talian kami mengajar bahawa para pemimpin benar tidak pernah berkompromi dengan integriti dan kepercayaan mereka. Tidak ada pimpinan jenis ini lebih banyak permintaan daripada dunia perniagaan.


Alat untuk Kecemerlangan


Bersama dengan misi IWU, Program MBA mengajar anda untuk menjadi pembuat keputusan yang lebih baik dengan membantu anda menguasai disiplin perniagaan yang canggih . Semasa program ini, anda belajar bagaimana untuk mengintegrasikan dan menggunakan pengetahuan fungsian dan praktikal dalam perakaunan, ekonomi, pemasaran, kewangan, dan operasi. Oleh itu, anda akan lulus dari IWU MBA Program dengan pemikiran kritis dan kemahiran analisis untuk menyelesaikan banyak masalah kompleks yang pasti anda hadapi.


Alat untuk Kepimpinan


Bersama dengan alat perniagaan ini, Program MBA IWU mengajar anda kemahiran pengurusan bangunan konsensus, menggunakan pasukan dalam talian, yang boleh anda gunakan dengan kumpulan rakan atau pasukan pengurusan anda untuk menanamkan etika kerja moral dan menggalakkan pembelajaran sepanjang hayat.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date