mba talian program profesional

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

The UMass Amherst Isenberg Sekolah program Pengurusan Sambilan Profesional MBA adalah kurikulum praktikal yang menyediakan up-to-date pengetahuan dan kemahiran untuk persekitaran perniagaan yang kompleks hari ini. Program sambilan dan MBA dalam talian kami adalah sesuai untuk individu dalam peralihan kerjaya atau yang melihat untuk mendapatkan kemahiran lagi untuk maju dalam organisasi mereka.


Cekap
Bahagian Paras Profesional MBA adalah program 12-tentu, 37-kredit yang diiktiraf pada tahap yang tertinggi oleh AACSB.


Walaupun pelajar mempunyai maksimum empat tahun untuk disiapkan ijazah, kita mendapati bahawa pelajar yang bekerja sepenuh masa biasanya melengkapkan Sambilan Profesional Program MBA dalam 2 - 2.5 tahun.


Fleksibel
Kursus yang ditawarkan secara langsung di tiga Massachusetts lokasi kampus satelit: malam di Holyoke atau Shrewsbury; hujung minggu di Pittsfield atau talian - bila-bila masa.Pelajar yang mengikuti program Separuh Masa MBA boleh mengambil kursus di mana-mana kampus satelit dan juga dalam talian. Kurikulum teras keseluruhan ditawarkan dalam talian setiap bunga, musim panas, dan musim luruh semester. Tidak ada keperluan penduduk kampus supaya anda melengkapkan keseluruhan program anda dari mana-mana di dunia.


Kadar Kendiri
Pelajar boleh mengambil sebagai banyak atau beberapa kursus yang mereka mahu dalam sesuatu semester diberikan. Kursus teras dan beberapa kursus elektif yang ditawarkan semasa jatuh, musim bunga dan musim panas semester. Semasa sesi musim sejuk dipercepatkan kursus sahaja elektif ditawarkan.


Isenberg Fakulti dan Program Separuh Masa Profesional MBA
Yang mengajar pelajar-pelajar program Separuh Masa Profesional MBA? Dunia sama terkenal Isenberg fakulti yang mengajar di sepenuh masa penduduk berdasarkan program MBA juga mengajar dalam program Separuh Masa Profesional MBA - hidup dan dalam talian.Perbezaan ini adalah faktor yang penting dalam program talian kami yang diiktiraf.


Program Separuh Masa Profesional MBA kami direka untuk graduan kita untuk menjadi:


Pengurus yang memahami bidang teknikal, berfungsi, dan perniagaan khusus dalam organisasi mereka;


Integrators yang menggabungkan strategi dengan teori perniagaan, amalan, dan idea-idea baru;


Pemimpin pasukan pengurusan yang berkesan sama ada dalam keuntungan atau tidak untuk keuntungan dunia.Tempoh


2 tahun.
Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

Selamat datang ke Sekolah Pengurusan Isenberg . Jika anda seorang pelajar yang mempertimbangkan program kami, anda akan menemui kurikulum yang menarik yang menggabungkan asas-asas perniagaan dengan pe ... Baca lebih lanjut

Selamat datang ke Sekolah Pengurusan Isenberg . Jika anda seorang pelajar yang mempertimbangkan program kami, anda akan menemui kurikulum yang menarik yang menggabungkan asas-asas perniagaan dengan penekanan kepada inovasi, kajian interdisipliner, dan tanggungjawab sosial. Sebagai pelajar Sekolah Isenberg, anda akan menyertai komuniti lanjutan dengan rangkaian alumni 32,000 profesional perniagaan. Graduan kami mempunyai kesan yang lebih besar terhadap perniagaan dan masyarakat; mereka juga menjadi model peranan yang teladan dan majikan masa depan pelajar kami. Pada masa yang sama, alumni Sekolah Isenberg memberi kami sokongan kewangan yang penting yang memperkuat daya saing negara program kami. Sekolah Isenberg akan menyediakan anda untuk mengetuai dan mengurus inovasi dalam ekonomi global yang semakin meningkat . Anda akan belajar untuk berfikir secara lebih terperinci tentang pembuatan, perkhidmatan perniagaan, dan proses perniagaan. Dan anda akan berpeluang merasai ekonomi global secara langsung melalui kursus pengajian antarabangsa kami sendiri, yang menggabungkan kerja kelas pekat dengan lawatan dua minggu ke Itali, China, Denmark, Brazil, dan empat destinasi lain. Sekolah Isenberg berada di peringkat pertama di kalangan universiti awam di Timur Laut dan ke-58 negara dalam kajian tahunan Business Week minggu ini, Sekolah Perniagaan Terbaik yang Sarjana Muda . Program sarjana kami yang semakin terpilih - memasuki tahun baru ini mempunyai purata gred sekolah menengah sebanyak 3.65 dan skor SAT 1,171-menawarkan jurusan pengurusan perakaunan, kewangan, pengurusan, pemasaran, dan operasi. Di samping itu, pelajar juga memainkan peranan penting dalam dua kepakaran khusus kami dalam bidang pengurusan sukan dan perhotelan dan pengurusan pelancongan. Program MBA kediaman sepenuh masa kami juga telah mendapat perbezaan yang semakin meningkat. Dalam kajian US News dan World Report semasa, Sekolah-sekolah Siswazah Terbaik Amerika, kami diletakkan di antara rakan-rakan MBA kami di kolej dan universiti awam di Timur Laut dan ke-58 negara. Dan dalam edisi 2007 Sekolah Perniagaan Terbaik Princeton Review, program MBA kami memperoleh ranking sepuluh peringkat kebangsaan dalam empat daripada sebelas kategori strategik. Dalam bidang 282 program MBA, Sekolah Isenberg berada di kedudukan:Kedua dalam Pengalaman Akademik Keseluruhan Keseluruhan Ke-4 dalam Profesor Terbaik Ke-5 dalam Peluang Terbesar untuk Wanita Ke-10 dalam paling sukar untuk masukDi Sekolah Pengurusan Isenberg, komitmen kami terhadap pendidikan perniagaan juga termasuk menyediakan pendidik perniagaan sendiri: Graduan dari Ph.D. program-yang tertua dalam perniagaan di sekolah awam pendidikan tinggi di New England-memegang jawatan fakulti di lebih dari seratus kolej dan universiti. Baca Ringkas
Amherst , Pittsfield , Westborough + 2 Lagi Kurang