The UMass Amherst Isenberg Sekolah program Pengurusan Sambilan Profesional MBA adalah kurikulum praktikal yang menyediakan up-to-date pengetahuan dan kemahiran untuk persekitaran perniagaan yang kompleks hari ini. Program sambilan dan MBA dalam talian kami adalah sesuai untuk individu dalam peralihan kerjaya atau yang melihat untuk mendapatkan kemahiran lagi untuk maju dalam organisasi mereka.


Cekap
Bahagian Paras Profesional MBA adalah program 12-tentu, 37-kredit yang diiktiraf pada tahap yang tertinggi oleh AACSB.


Walaupun pelajar mempunyai maksimum empat tahun untuk disiapkan ijazah, kita mendapati bahawa pelajar yang bekerja sepenuh masa biasanya melengkapkan Sambilan Profesional Program MBA dalam 2 - 2.5 tahun.


Fleksibel
Kursus yang ditawarkan secara langsung di tiga Massachusetts lokasi kampus satelit: malam di Holyoke atau Shrewsbury; hujung minggu di Pittsfield atau talian - bila-bila masa.Pelajar yang mengikuti program Separuh Masa MBA boleh mengambil kursus di mana-mana kampus satelit dan juga dalam talian. Kurikulum teras keseluruhan ditawarkan dalam talian setiap bunga, musim panas, dan musim luruh semester. Tidak ada keperluan penduduk kampus supaya anda melengkapkan keseluruhan program anda dari mana-mana di dunia.


Kadar Kendiri
Pelajar boleh mengambil sebagai banyak atau beberapa kursus yang mereka mahu dalam sesuatu semester diberikan. Kursus teras dan beberapa kursus elektif yang ditawarkan semasa jatuh, musim bunga dan musim panas semester. Semasa sesi musim sejuk dipercepatkan kursus sahaja elektif ditawarkan.


Isenberg Fakulti dan Program Separuh Masa Profesional MBA
Yang mengajar pelajar-pelajar program Separuh Masa Profesional MBA? Dunia sama terkenal Isenberg fakulti yang mengajar di sepenuh masa penduduk berdasarkan program MBA juga mengajar dalam program Separuh Masa Profesional MBA - hidup dan dalam talian.Perbezaan ini adalah faktor yang penting dalam program talian kami yang diiktiraf.


Program Separuh Masa Profesional MBA kami direka untuk graduan kita untuk menjadi:


Pengurus yang memahami bidang teknikal, berfungsi, dan perniagaan khusus dalam organisasi mereka;


Integrators yang menggabungkan strategi dengan teori perniagaan, amalan, dan idea-idea baru;


Pemimpin pasukan pengurusan yang berkesan sama ada dalam keuntungan atau tidak untuk keuntungan dunia.Tempoh


2 tahun.
Kursus ini Online
Start Date
Duration
Sambilan