Mba- pengurusan sumber manusia dalam talian

Umum

Penerangan Program

MBA - Pengurusan Sumber Manusia

Memainkan peranan utama dalam pengurusan sumber manusia (HR) dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan dengan kepekatan dalam Sumber Manusia (MBA-HR). Program kampus dalam talian atau pada merangkumi topik eksekutif peringkat dalam pentadbiran perniagaan, dengan modul program latihan yang khusus memberi tumpuan kepada fungsi HR.

Matlamat dan Topik Kursus

pengurusan sumber manusia adalah salah satu fungsi yang paling penting dalam persekitaran perniagaan yang kompetitif hari ini. Kami membantu anda membangunkan pengetahuan lanjutan dalam undang-undang buruh, rundingan, struktur pampasan dan tingkah laku organisasi, yang membolehkan anda untuk meneruskan peranan HR pengurus-peringkat.

Kepekatan

Tuan dalam program sumber manusia merangkumi konsep pentadbiran perniagaan canggih termasuk ekonomi global, kewangan dan pemasaran. topik HR khusus termasuk:

  • Pekerjaan dan buruh undang-undang dan peraturan-peraturan
  • Menguruskan konflik dan perundingan
  • Pengambilan, pengambilan dan latihan
  • pengurusan pampasan dan faedah

Kursus menekankan aplikasi praktikal teori dan mungkin termasuk kajian kes, projek kumpulan, projek penyelidikan dan persembahan.

Averett uni

MBA dalam Pengurusan Sumber Manusia Format

Program ijazah HR tuan talian diformat siap dipercepatkan. Anda akan mengambil kursus satu demi satu, membina konsep dalam urutan yang logik.

Sama ada anda mengambil kelas dalam talian atau di kampus, anda akan mengambil kursus kepekatan HR anda dalam talian. Kedua-dua format membolehkan perbincangan yang produktif dan perhatian peribadi daripada pengajar anda.

Yang ini Program Sarjana Sumber Manusia Adakah Untuk

Program MBA-HR adalah untuk profesional yang bekerja dengan ijazah sarjana muda. Kami lebih suka pemohon yang mempunyai transkrip rasmi menunjukkan PNG 3.0 atau lebih tinggi dalam 60 kredit terakhir pengajian ijazah sarjana muda dan sekurang-kurangnya tiga tahun pengalaman kerja sepenuh masa.

Hubungi kami hari ini atau meminta maklumat lanjut mengenai program MBA-HR kami. Kemasukan keperluan, garis panduan pemindahan kredit, dan keperluan graduan yang digariskan dalam katalog kami mendapati di www.averett.edu. Satu Kaunselor Kemasukan akan membantu anda dengan proses kemasukan untuk program MBA.

transkrip ijazah rasmi dinilai oleh World Education Services (http://www.wes.org/) Perlu dihantar ke alamat berikut: University Averett, Program GPS, Attn: Christy Davis, 512 Bridge Street, Danville, Virginia, 24541.

Averett uni
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

For over 25 years, our Graduate and Professional Studies division (GPS) has offered continuing education specifically for working adults. More than 8,000 Averett GPS alumni have taken advantage of our ... Baca lebih lanjut

For over 25 years, our Graduate and Professional Studies division (GPS) has offered continuing education specifically for working adults. More than 8,000 Averett GPS alumni have taken advantage of our accelerated degree programs to develop the tools they need for success—in their careers and in their lives. They’ve earned improved career prospects. They’ve earned respect for themselves, and the right to call themselves a role model to others. They’ve earned so much more than a degree. And so can you. Baca Ringkas