Mba - pemasaran online

Umum

Penerangan Program

MBA - Marketing Kepekatan

Meningkatkan kemahiran pemasaran anda untuk seiring dengan cabaran perniagaan gbal hari ini dengan MBA dalam talian dalam Marketing. Mendapat Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dengan kepekatan dalam Marketing (MBA-MKT). MBA dalam talian di tahap Marketing akan menyediakan anda untuk mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya pengurusan pemasaran anda.

Matlamat dan Topik Kursus

Jika kerja anda melibatkan mengenal pasti peluang produk baru, menganalisis tingkah laku pengguna dan / atau penyampaian produk dan perkhidmatan syarikat anda, program MBA Marketing akan mengambil kepakaran anda ke tahap yang seterusnya dan membolehkan anda untuk mengambil kursus pemasaran online. graduan Marketing MBA mempunyai kemahiran untuk membangunkan strategi pemasaran berasaskan bukti untuk penonton global.

Marketing MBA Kepekatan

talian program MBA Marketing meliputi maju topik yang sama pentadbiran perniagaan dibentangkan dalam MBA utama-track, ditambah kursus pemasaran khusus dalam:

  • Penyelidikan pasaran reka bentuk projek dan analisis
  • Pengurusan jenama
  • Pemasaran kepada penonton global
  • tingkah laku pengguna dan pengaruh pemasaran

Program ini berakhir dengan satu projek penyelidikan capstone untuk membolehkan anda untuk menunjukkan penguasaan anda konsep utama dan memberi tumpuan kepada kawasan pemasaran tertentu atau masalah yang menarik. pengalaman pembelajaran sepanjang program menekankan analisis kuantitatif dan aplikasi praktikal konsep teori.

Averett uni

MBA dalam Format Marketing

MBA dalam program Marketing diformat untuk kajian mendalam dan penyiapan dipercepatkan. Pelajar akan mengambil kursus pemasaran online yang khusus. kelas kecil membolehkan perbincangan yang produktif dan perhatian peribadi daripada pengajar anda.

Siapa MBA Program Pemasaran ini Adakah Untuk

MBA dalam program Marketing adalah untuk profesional yang bekerja dari mana-mana latar belakang yang memegang ijazah sarjana muda. Kami lebih suka pemohon dengan transkrip rasmi menunjukkan 3.0 atau lebih tinggi GPA dalam 60 kredit terakhir pengajian ijazah sarjana muda dan sekurang-kurangnya tiga tahun pengalaman kerja sepenuh masa. Anda mungkin dikehendaki untuk melengkapkan kursus pra-syarat jika ijazah sarjana muda anda adalah dalam bidang yang tidak berkaitan dengan perniagaan atau pemasaran.

Hubungi kami hari ini atau meminta maklumat lanjut mengenai program MBA- Pemasaran kami. Kemasukan keperluan, garis panduan pemindahan kredit, dan keperluan graduan yang digariskan dalam katalog kami mendapati di www.averett.edu. Satu Kaunselor Kemasukan akan membantu anda dengan proses kemasukan untuk program MBA.

transkrip ijazah rasmi dinilai oleh World Education Services (http://www.wes.org/) Perlu dihantar ke alamat berikut: University Averett, Program GPS, Attn: Christy Davis, 512 Bridge Street, Danville, Virginia, 24541.

Averett uni
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

For over 25 years, our Graduate and Professional Studies division (GPS) has offered continuing education specifically for working adults. More than 8,000 Averett GPS alumni have taken advantage of our ... Baca lebih lanjut

For over 25 years, our Graduate and Professional Studies division (GPS) has offered continuing education specifically for working adults. More than 8,000 Averett GPS alumni have taken advantage of our accelerated degree programs to develop the tools they need for success—in their careers and in their lives. They’ve earned improved career prospects. They’ve earned respect for themselves, and the right to call themselves a role model to others. They’ve earned so much more than a degree. And so can you. Baca Ringkas