Mba - Kepimpinan talian

Umum

Penerangan Program

MBA - Kepekatan Kepimpinan

Meletakkan diri anda untuk membina pasukan yang produktif, membangunkan strategi yang kukuh dan memupuk budaya tempat kerja yang menang dengan Master Averett Pentadbiran Perniagaan dengan kepekatan dalam Kepimpinan (MBA-LDR). Dalam talian atau di kampus, anda akan belajar kemahiran kepimpinan berkesan untuk abad ke-21.

Matlamat dan Topik Kursus

kemahiran kepimpinan yang diperlukan untuk persekitaran perniagaan hari ini global, silang budaya adalah berbeza daripada hanya beberapa tahun yang lalu. Anda mesti memahami konsep teori dan dapat memohon mereka dalam masa nyata - walaupun keadaan beralih di sekeliling anda. The MBA-LDR membantu menyediakan anda untuk langkah seterusnya dalam kerjaya kepimpinan anda.

Kepekatan

Dalam talian program kepimpinan MBA meliputi sama pemasaran tahap lanjutan, analisis kuantitatif, perakaunan dan kewangan topik sebagai MBA utama-track. kursus kepimpinan khusus, secara atas talian, termasuk:

  • Mengenal pasti pertindihan dan perbezaan antara kepimpinan dan pengurusan
  • Utama dalam ekonomi global
  • Berkesan membuat keputusan
  • Membentuk, mengarah dan menyelesaikan masalah dalam pasukan

Program kepimpinan eksekutif memuncak dalam projek capstone yang membolehkan anda untuk menunjukkan penguasaan anda bahan-bahan. Anda akan membangunkan satu projek penyelidikan atau kajian kes menangani isu-isu kepimpinan di tempat kerja anda atau perniagaan amnya.

FORMAT

Program MBA-LDR adalah sesuai jika anda mahu untuk memajukan kerjaya anda tanpa meletakkan ia ditahan. Direka siap dipercepatkan, anda akan mengambil satu kelas pada satu masa dalam intensif, blok tujuh minggu. Sama ada anda memilih untuk menghadiri kelas dalam talian atau di kampus, anda akan mengambil kursus kepimpinan khusus dalam talian. kelas kecil membolehkan perbincangan yang produktif dan perhatian peribadi daripada pengajar anda.

Yang ini MBA Program Eksekutif Adakah Untuk

The MBA-LDR adalah untuk profesional yang bekerja yang memegang ijazah sarjana muda. Kami lebih suka pemohon dengan transkrip rasmi menunjukkan 3.0 atau lebih tinggi GPA dalam 60 kredit terakhir pengajian ijazah sarjana muda dan sekurang-kurangnya tiga tahun pengalaman kerja sepenuh masa. Jika ijazah sarjana muda anda tidak berada dalam bidang yang berkaitan dengan perniagaan, kursus pra-syarat tambahan dalam perakaunan atau kewangan mungkin diperlukan.

Hubungi kami hari ini atau meminta maklumat lanjut mengenai program MBA-Kepimpinan kami. Kemasukan keperluan, garis panduan pemindahan kredit, dan keperluan graduan yang digariskan dalam katalog kami mendapati di www.averett.edu. Satu Kaunselor Kemasukan akan membantu anda dengan proses kemasukan untuk program MBA.

transkrip ijazah rasmi dinilai oleh World Education Services (http://www.wes.org/) Perlu dihantar ke alamat berikut: University Averett, Program GPS, Attn: Christy Davis, 512 Bridge Street, Danville, Virginia, 24541.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

For over 25 years, our Graduate and Professional Studies division (GPS) has offered continuing education specifically for working adults. More than 8,000 Averett GPS alumni have taken advantage of our ... Baca lebih lanjut

For over 25 years, our Graduate and Professional Studies division (GPS) has offered continuing education specifically for working adults. More than 8,000 Averett GPS alumni have taken advantage of our accelerated degree programs to develop the tools they need for success—in their careers and in their lives. They’ve earned improved career prospects. They’ve earned respect for themselves, and the right to call themselves a role model to others. They’ve earned so much more than a degree. And so can you. Baca Ringkas