iesf1

The Atlantic Business School merupakan institusi pendidikan yang lebih tinggi khusus untuk menyediakan latihan, baik di ijazah dan Master sebagai tahap MBA dan kursus Lepasan Ijazah dalam bidang Sains Perniagaan, dengan penekanan khas mengenai Kewangan, Percukaian, Pemasaran, Sumber manusia, Pengurusan Antarabangsa, Sistem Maklumat, Kualiti, Alam Sekitar, Kesihatan dan Keselamatan.

The Atlantic Business School bertujuan untuk membentuk kakitangan kanan disediakan dengan latihan berstruktur, berkualiti dan relevan, yang terdiri daripada latihan saintifik yang kukuh digabungkan dengan komponen praktikal sebenar. Selepas tamat pengajian, pelajar akan bersedia untuk menjalankan perniagaan atau mewujudkan dan membangunkan perniagaan, anda akan tahu untuk menganalisis masalah konkrit dalam kehidupan perniagaan, yang mempunyai kepakaran tertentu dalam bidang pengkhususan dipilih.

Keperluan akses

Pengalaman profesional

penerima

Menyedari kepentingan ia telah mengambil alih dalam melatih pengurus dan usahawan untuk abad ke dua puluh satu, Atlantik Business School menawarkan program MBA diarahkan terutama bagi pengurus atau syarikat Meja yang tidak mempunyai Ijazah: MBA Eksekutif yang tidak berlesen untuk Na realiti, dan pada ketika terdapat usaha Persatuan Portugis ke arah pembangunan kemahiran dan pengetahuan am, adalah relevan untuk mereka bentuk dan membangunkan Pengurusan Program maju, boleh diakses oleh ramai usahawan, pengurus dan lembaga pengarah Syarikat Portugis mereka tidak mempunyai asas latihan akademik formal Ini adalah peluang utama bagi semua pengurus, tanpa mengira latihan asas mereka yang ingin mereka bentuk kerjaya anda atau syarikat anda untuk wawasan baru. The Atlantic Business School Executive MBA adalah satu platform yang sangat baik dan langkah tegas untuk melancarkan masa akan datang di peringkat lain kapasiti, kecekapan dan inovasi.

program

modul I

Prinsip perakaunan (3ECTS)

modul II

Prinsip Kewangan Korporat (3ECTS)

modul III

Kepimpinan dan Pembangunan Peribadi (6ECTS)

modul IV

Pengurusan emosi Sumber Manusia (6ECTS)

modul V

Strategy pada Sistem Maklumat (6ECTS)

modul VI

Ekonomi untuk Pengurus (6ECTS)

modul VII

Pemasaran Strategik (6ECTS)

modul VIII

Pemasaran Digital dan Perniagaan di Internet (6ECTS)

modul IX

Sarung Strategi Perniagaan (40ECTS)

modul X

Ateliers Komunikasi (2ECTS)

modul XI

Seminar (6ECTS)

modul XII

Bengkel (10ECTS) Untuk ditakrifkan mengikut keperluan yang wujud dalam setiap kes dalam pertimbangan dan / atau pilih dari semua bengkel pilihan dibentangkan dalam Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan

metodologi

Metodologi yang diterima pakai adalah tipikal sebuah sekolah perniagaan dibina mengikut falsafah yang berpunca dari amalan semasa di sekolah terbaik di Kesatuan Eropah dan Amerika Syarikat. Badan-badan pengurusan Atlantic Business School mengekalkan proaktiviti besar berhubung dengan kebimbangan mengenai format dan kaedah pengajaran diamalkan di Business School Atlantic, menunjukkan watak Business School, sentiasa menghadap tidaknya, dalam persekitaran perniagaan, kemahiran yang diperolehi oleh pelajar sepanjang laluan akademik.

penilaian

Di Atlantic Business School adalah kes sebenar mengkaji istimewa, merealisasikan projek-projek alam yang berbeza, pembangunan projek-projek individu atau kumpulan, permainan simulasi, antara lain.

Ujian boleh dijalankan secara dalam talian atau boleh dikaitkan dengan pembangunan pelbagai individu dan / atau kumpulan.

tutor

Panel tutor kursus terbentuk terutamanya oleh profesional daripada perniagaan dan akademik, yang boleh menghantar pengalaman pelajar yang bekerja sebenar dan contoh-contoh praktikal hasil daripada pengalaman beliau aktiviti perniagaan.

Dr. Adelino Cunha; Prof. Doktor Jorge Sequeira; Prof. Henrique berkata; Prof. Dra. Ana Lisa Moutinho; Prof. João Monteiro; Prof. Dr. Elizabeth Serra; Dr. Vasco Marques; Prof. Dr. John Paul Peixoto; Dra. Fátima Araújo; Prof. Dr. Carlos Magno; Dra. Cristina Azevedo.

Prospek kerjaya

Ini adalah peluang utama bagi semua pengurus, tanpa mengira latihan asas mereka yang ingin mereka bentuk kerjaya anda atau syarikat anda untuk wawasan baru. The Executive Atlantic Business School MBA adalah satu platform yang sangat baik dan langkah tegas untuk melancarkan masa akan datang dalam tahap kapasiti lain, kecekapan dan inovasi.

Program diajar dalam:
Portuguese (Brazil)

Lihat 44 lagi program yang ditawarkan oleh IMF Business School Portugal »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
2500 
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date