Mba eksekutif dalam tenaga

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Mba eksekutif dalam tenaga

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma

ALL Tenaga, HANYA tenaga: 15-bulan terutamanya program MBA talian

Lebih 100 tahun yang lalu, Universiti Oklahoma telah menduduki tempat yang penting, mendidik pelajar untuk kerjaya dalam industri pengurusan tenaga, terutamanya dalam pengurusan minyak dan gas. Daripada syarikat-syarikat minyak utama kepada calon bebas di seluruh Amerika Syarikat, anda boleh mencari graduan OU di setiap peringkat organisasi ini, termasuk banyak di peringkat eksekutif. lokasi geografi OU yang terletak di persimpangan saluran paip utama dan hanya beberapa batu di hujung jalan dari pemimpin dalam penggerudian berarah, menjadikan Universiti Oklahoma kedudukan yang unik untuk menawarkan MBA dalam pengurusan minyak dan gas.

Untuk menampung jadual yang profesional yang bekerja dalam industri tenaga, EMBA dalam Program Tenaga di University of Oklahoma disampaikan terutamanya dalam talian. Untuk memastikan hubungan yang kuat di kalangan kohort, terdapat tiga residensi muka-ke-muka selama seminggu, termasuk satu di London, UK.

Program EMBA direka untuk melahirkan pemimpin semasa dan masa depan dalam industri tenaga. Program ini menawarkan anda dengan asas perniagaan yang khusus disesuaikan untuk profesional tenaga, perspektif global kepada tenaga, dan bimbingan kerjaya eksekutif untuk meningkatkan kemahiran kepimpinan anda. Dan penghantaran terutamanya dalam talian membolehkan anda untuk mengambil dari mana-mana sahaja di dunia.

EMBA dalam Tenaga - Kepimpinan dan Antarabangsa dari Program EMBA pada Vimeo.

Perspektif Global

Industri tenaga semakin lebih global. pengeluar utama dan pengguna dari bahagian-bahagian yang berlainan di dunia. Oleh itu, globalisasi bekalan dan permintaan, harga turun naik, dan pelbagai peraturan dan dasar memberi kesan kepada industri. rantaian bekalan industri sering melintasi sempadan dan benua negara. Struktur organisasi tenaga - NOC, supermajors, calon bebas - mempunyai implikasi global mereka sendiri, seperti juga penanda aras yang digunakan untuk minyak harga. Oleh itu, pemimpin dalam manfaat industri tenaga jauh daripada mempunyai perspektif global.

MBA Eksekutif Tenaga

Direka sempena industri tenaga, EMBA dalam Tenaga menyediakan MBA bertaraf dunia kepada pemimpin tenaga masa depan yang disampaikan terutamanya dalam talian. Ini boleh menjadi pelaburan terbaik anda pernah buat dalam kerjaya anda.

Apa yang Anda Keuntungan dalam Program EMBA

program ijazah EMBA kami menawarkan anda satu program latihan yang unik iaitu:

  • Semua Tenaga, All Time: Tenaga bukan sahaja memberi tumpuan khusus MBA eksekutif ini program-ia satu-satunya fokus. Semua kandungan kursus terlibat secara eksklusif dengan isu-isu industri tenaga.
  • Fleksibel: individu yang layak boleh mengikuti ijazah dalam talian, pada masa mereka sendiri. Program kami direka dengan jadual sibuk dalam fikiran.
  • Dipercepatkan: Anda mempunyai pilihan untuk mendapatkan EMBA anda dalam 15 kajian bulan yang singkat dan hanya tiga residensi selama seminggu.
  • Diiktiraf bagi kualiti: OU-kanak Harga Kolej Perniagaan yang diiktiraf oleh Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) sebagai pengiktirafan kerapian dan relevan.
  • Pakar-Led: OU telah mengambil fakulti industri yang berpengalaman untuk EMBA yang disediakan untuk memberi inspirasi dan mencabar anda dengan perspektif termaklum.
  • Network-Enhancing: Membangunkan kenalan industri tenaga penting di kalangan rakan-rakan anda, pengajar, dan rangkaian global pemimpin tenaga yang bangga menjadi OU Alumni.
  • Pengalaman: The University of Oklahoma mempunyai lebih daripada lima puluh tahun pengalaman menyediakan pendidikan berkualiti fleksibel khusus untuk eksekutif dan petunjuk lain dalam industri tenaga.

Pembiayaan

Pembayaran balik korporat

Oleh kerana program ini memberi tumpuan khusus untuk syarikat-syarikat tenaga, syarikat anda boleh mempertimbangkan untuk menyediakan sokongan tuisyen penuh atau sebahagian. Menyediakan permintaan untuk penajaan korporat atau permintaan untuk tuisyen pembayaran balik adalah langkah seterusnya yang penting. Sila hubungi kami, dan pasukan MBA tenaga kita boleh memberi sokongan pada mengemudi proses ini.

Bantuan kewangan

Universiti pejabat Bantuan Kewangan Oklahoma ini membantu pelajar dengan menyediakan maklumat mengenai biasiswa dan peluang bantuan kewangan yang ada di University of Oklahoma. Sila lihat Bantuan Kewangan jika anda berminat.

This school offers programs in:
  • English
Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
15 
Sepenuh masa
Price
Harga
77,400 USD
Information
Deadline
Contact school
Locations
Amerika Syarikat - Norman, Oklahoma
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Contact school
Tarikh akhir Contact school
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Norman, Oklahoma
Tarikh tutup permohonan Contact school
Tarikh akhir Contact school