Mendapat kelebihan yang perlu untuk mempercepatkan pertumbuhan kerjaya anda dengan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA). Meningkatkan keyakinan anda profesional, pengurusan projek, dan pemikiran dan kepimpinan kebolehan kritikal.

&nbsp

Anda boleh meningkatkan pendidikan anda dan meningkatkan kedudukan profesional anda selepas program yang terdiri daripada hanya 33 kredit. Anda akan dapati program ini adalah salah satu daripada yang boleh didapati dalam talian yang paling pesat.

&nbsp

Anda akan juga mendapati bahawa MBA dari Ashford University adalah salah satu program kos terendah yang terdapat pada $ 480 / kredit. Anda juga mungkin layak untuk menggunakan pelan pembayaran balik tuisyen melalui majikan anda.

&nbsp

Peribadikan ijazah MBA anda apabila anda berpasangan dengan kepekatan yang. Menggunakan pendidikan sebelumnya atau pengalaman kerja untuk meningkatkan MBA anda dan menyesuaikannya dengan lebih rapat dengan matlamat profesional dan pendidikan anda.

&nbsp

&nbsp

Kepekatan Pengurusan Sumber Manusia

&nbsp

Kepekatan ini memberi tumpuan kepada latihan dan pembangunan, pampasan dan faedah, dan strategi dalam pengurusan sumber manusia. Kursus merangkumi beberapa perkara seperti prestasi di tempat kerja, termasuk masalah prestasi, dan bagaimana fungsi HR sejajar dengan visi, strategi dan nilai-nilai organisasi.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Ashford University Online »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Sambilan
Price
15,840 USD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date