Mendapat kelebihan yang perlu untuk mempercepatkan pertumbuhan kerjaya anda dengan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA). Meningkatkan keyakinan anda profesional, pengurusan projek, dan pemikiran dan kepimpinan kebolehan kritikal. Anda boleh meningkatkan pendidikan anda dan meningkatkan kedudukan profesional anda selepas program yang terdiri daripada hanya 33 kredit. Anda akan dapati program ini adalah salah satu daripada yang boleh didapati dalam talian yang paling pesat.

&nbsp

Anda akan juga mendapati bahawa MBA dari Ashford University adalah salah satu program kos terendah yang terdapat pada $ 480 / kredit. Anda juga mungkin layak untuk menggunakan pelan pembayaran balik tuisyen melalui majikan anda.

&nbsp

Peribadikan ijazah MBA anda apabila anda berpasangan dengan kepekatan yang. Menggunakan pendidikan sebelumnya atau pengalaman kerja untuk meningkatkan MBA anda dan menyesuaikannya dengan lebih rapat dengan matlamat profesional dan pendidikan anda.

&nbsp

&nbsp

Kepimpinan Organisasi

&nbsp

Kepekatan ini menyediakan pelajar dengan teori-teori, sejarah dan strategi kepimpinan kontemporari. Kursus merangkumi beberapa perkara seperti perubahan organisasi, tanggungjawab moral dan etika kepimpinan, dan bagaimana kepimpinan akan memberi kesan kepada masa depan.

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Ashford University Online »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Sambilan
Price
15,840 USD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date