Faedah

MBA inovatif ini boleh disiapkan dalam masa 18 bulan. Ia direka untuk mendidik dan menyokong generasi baru pemimpin perniagaan global.

Edinburgh Napier University menawarkan program berkualiti tinggi dan fleksibel yang memadai, yang menggabungkan teori dan amalan. Ini adalah untuk mempersiapkan graduannya untuk berjaya dalam pasaran kerja global yang berdaya saing hari ini.

MBA dalam talian mereka menawarkan peluang kepada mereka untuk kemajuan profesional dan peribadi daripada anugerah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Selain itu, ijazah ENU diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Moden, mudah alih dan berfungsi

MBA dalam talian sepenuhnya fleksibel dan dalam talian yang membolehkan anda belajar mengikut kadar anda sendiri tanpa mengganggu keluarga dan komitmen kerja anda.

Semua bahan pembelajaran disampaikan dalam pelbagai format dan boleh dipaparkan pada pelbagai peranti sama ada itu komputer riba, tablet atau mudah alih yang anda suka gunakan. Semua bahan dalam talian kami direka bentuk dengan teliti untuk menggambarkan dunia perniagaan hari ini dan cabarannya dan dengan keupayaan untuk memuat turun PDF dan meneruskannya pada masa anda walaupun di luar talian, anda tidak akan terlepas kelas.

Ciri-ciri rangkaian sosial bermakna bahawa anda juga boleh membentuk atau bergabung rangkaian untuk berinteraksi dengan pelajar di kelas anda dari seluruh dunia.

Tiada komitmen kos penuh dan dengan pilihan titik keluar yang ada

ENU menawarkan pelajarnya kebebasan memilih sama ada mereka ingin mengkaji satu atau dua modul setiap trimester dan hanya membayar untuk setiap modul yang diambil. Sekiranya anda mencapai tahap di mana anda telah belajar tiga atau enam 20 modul kredit dan untuk apa jua sebab anda tidak dapat meneruskan kemudian dengan pilihan keluar berikut yang ditawarkan anda tidak akan terlepas pada kerja yang telah anda lakukan.

Program diajar dalam:
  • English
Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
18 
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date