Read the Official Description

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Penghantaran dan Logistik ditawarkan oleh Sekolah Perniagaan Universiti Middlesex sempena Akademi Maritim Lloyd. Kurikulum program telah direka untuk melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran untuk melanjutkan kepimpinan dan pengurusan kerjaya maritim anda.

Program ini terdiri daripada enam modul intensif disampaikan secara dalam talian selama dua tahun. Anda akan mendapat peluang untuk melibatkan diri dalam isu-isu penting seperti pentadbiran maritim, kewangan kapal, pengurusan risiko, ekonomi maritim dan perdagangan, undang-undang maritim, merangka strategi perniagaan, pengurusan sumber manusia, kepimpinan eksekutif, pemasaran antarabangsa, penubuhan jenama, logistik dan pengurusan rantaian bekalan, penguasaan projek dan amalan inovatif.

penyampaian dalam talian bermakna anda boleh belajar tanpa perlu pergi menghadiri ceramah atau seminar. Negeri kita daripada portal pembelajaran seni menyediakan akses kepada bahan-bahan bertulis dalam talian, dilengkapi dengan peluang rangkaian kandungan visual audio /, interaksi dan kumpulan. Setiap modul menggunakan pelbagai alat pembelajaran, menggabungkan seluruh ke dalam program yang pelbagai, interaktif dan pendidikan yang menawarkan sinergi yang sempurna antara teori dan aplikasi.

Akhir Projek Transformasi Perniagaan akan membolehkan anda untuk menganalisis isu semasa yang melibatkan syarikat atau industri, menggunakan data dunia sebenar dan menyampaikan mata tindakan yang realistik. Projek ini bukan sahaja penting kepada pencapaian hasil program tetapi akan membuktikan yang tidak ternilai kepada syarikat anda atau sektor industri.

Untuk berjaya menyelesaikan program yang anda mesti lulus setiap Projek Transformasi Perniagaan akhir modul dan. Penilaian modul akan menggabungkan kerja kursus, penyertaan perbincangan dalam talian, peperiksaan dan projek-projek individu dan kumpulan.

Program taught in:
English

See 4 more programs offered by Middlesex University London »

This course is Online
Start Date
Ogos. 2019
Okt. 2019
Duration
Sambilan
Price
16,000 GBP
yuran Antarabangsa: £ 16,000
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
Application deadline
Start Date
Ogos. 2019
Application deadline

Ogos. 2019

Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date