MBA DALAM KEWANGAN: PENGALAMAN AN UNTUK MENYOKONG KEPUTUSAN KANAN DALAM SYARIKAT

Mengembangkan kemahiran pengurusan dalam menguruskan operasi perniagaan daripada penyata kewangan bersama, keadaan kewangan menghalang daripada keadaan semasa operasi dan pelaburan.

Memperkukuh dan mendalam kecekapan untuk menguruskan, mengendalikan dan mengawal strategi model perniagaan melalui sumber-sumber alam sekitar tempatan dan serantau.

Menguatkan keupayaan untuk berkomunikasi dengan berkesan, projek, keputusan, perancangan, pengetahuan dan sebab-sebab menyokong idea perniagaan kepada pakar dan bukan pakar.

Pengurusan masa: Menyusun proses DM

Program ini adalah satu unit kandungan dan kaedah, di mana pelajar, yang diberi kuasa oleh guru, membangunkan keupayaan mereka untuk mengenal pasti dan membuat keputusan apa yang penting dalam setiap situasi perniagaan, belajar untuk mengutamakan dalam menguruskan usaha dan pergi sehingga memungkinkan untuk menyasarkan merebut peluang.

Pelajar ini membangunkan keupayaan untuk meningkatkan kesediaan organisasi kepada objektif dan kriteria yang sama dalam konteks kepaduan strategik berubah.

PROSES PEMBELAJARAN BERASASKAN pembuat keputusan

Pengalaman Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Kewangan dalam setiap kelas bermula dengan soalan, "Apa masalahnya?" Jawapan ini dibina bersama-sama dalam dialog antara guru dan rakan-rakan.Guru adalah satu proses yang dinamik pembuat keputusan.

Pengalaman pelajar menjadi aset yang paling berharga dalam proses pembelajaran. Pelajar itu adalah pelakon sebenar dan tumbuh dengan senaman dalam kapasiti mereka untuk memantau dan menstrukturkan keputusan itu, ia adalah berpusatkan pelajar dan diperkayakan dengan pembelajaran pelajar.

Pasukan kajian global

Setiap kelas adalah unik kerana ia dibangunkan daripada pengalaman rakan-rakan seseorang dan bertenaga oleh guru. Pelajar kelas secara individu bersedia untuk mengambil bahagian dalam pengalaman kolektif penemuan dan pembelajaran, di mana semua orang boleh pergi keupayaan proses pemodelan pembuat keputusan. Tahap pengalaman pengurusan peserta adalah penting kepada program ini kerana mereka adalah pelakon dalam analisis kes, mereka berbincang, berkongsi dan membincangkan kedua-dua dalam anda dan dalam beberapa minggu forum antarabangsa.

Pelajar dari bahagian-bahagian yang berlainan di dunia, membawa kepelbagaian ke dalam bilik darjah untuk memperkayakan proses interaksi dan pembelajaran.
Program diajar dalam:
  • English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh ISEAD Business School »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
14,000 USD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date