Baca keterangan rasmi

MBA dalam Kepimpinan Inovasi

Tarikh Mula yang Akan Datang: 25 November, 6 Januari

Mengapa Program ini Diperlukan

Dalam persekitaran perniagaan global hari ini, setiap bahagian organisasi mesti berjalan dengan sempurna dan pada kecekapan puncak untuk memenuhi tuntutan yang dikenakan oleh para pesaing global tanpa henti. Walau bagaimanapun, organisasi yang sama juga harus dapat meneguhkan semula dirinya untuk mendapatkan arah baru yang berani yang menawarkan peluang baru untuk motivasi dan pertumbuhan, sama ada kategori produk baru, pasaran baru, perkongsian baru, proses baru, atau struktur organisasi baru. Fikirkan kemunculan Apple ke dalam pemain muzik MP3 mudah alih dengan iPod terkenal mereka, yang mewakili pemergian besar dari barisan utama perkakasan dan perisian komputer mereka; namun, yang berjaya dilakukan, memperoleh lebih daripada 90% bahagian pasaran MP3 dalam tempoh tiga tahun pelancarannya, pada harga premium.

Bagi Siapa Program ini Direka

MBA dalam talian kami dengan tumpuan dalam Kepimpinan Inovasi direka untuk profesional kerjaya awal dan pengurus dalam syarikat bersaiz sederhana hingga besar yang bercita-cita untuk memimpin syarikat mereka ke arah prestasi yang lebih tinggi. Kami menumpukan pada membangunkan pengurus yang bersedia dan mampu mengenal pasti usaha baru yang berani, untuk meyakinkan pemimpin lain merit dan mendapatkan komitmen mereka, dan untuk memastikan usaha itu berjaya dicapai.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan profesional dan pengurus kerjaya yang lebih tinggi untuk jawatan pengurusan kanan, dan menyediakan mereka untuk berjaya, semuanya tanpa mengganggu momentum kerjaya mereka. Untuk mencapai matlamat pendidikan kami, kami menyediakan fakulti yang sangat berkelayakan, pelbagai alat pendidikan dan teknik, beberapa aplikasi pengajaran dan pembelajaran dalam talian yang paling maju yang ada, dan suite kursus yang direka dengan teliti dalam jadual yang terfokus dan fleksibel. Pelajar program MBA didedahkan kepada tambahan setiap jam kursus kredit untuk membolehkan arahan yang lebih luas dan lebih terperinci.

TIMELINE

Terdapat empat belas kursus: sepuluh kursus asas, tiga kursus pengkhususan termasuk satu pilihan, dan satu projek integrasi batu permata. Kursus diselesaikan dalam format tetap agenda sebelas minggu. Sekiranya kursus diambil dalam format tipikal tipikal sebelas minggu, tempoh program MBA adalah tiga tahun, enam bulan. Pelajar juga boleh menyambungkan kursus (bergantung kepada ketersediaan), yang memendekkan tempoh program.

Pengalaman Dalam Talian

Untuk memaksimumkan pengalaman pembelajaran global sepanjang program pelajar kami akan mengambil bahagian dalam seminar "live" dan / atau persidangan dengan pemimpin berpengalaman dari organisasi global. Pelajar dan fakulti kami tidak terhad kepada sempadan geografi, yang memberikan pengalaman pendidikan baru yang membolehkan pelajar berfikir dengan perspektif global semasa mengendalikan kajian kes dan projek dengan rakan-rakan lain dari seluruh dunia.

Program ini juga direka untuk mengintegrasikan pengetahuan merentas subjek. Pelajar menyimpan jurnal / portofolio sepanjang program mereka, mengumpul projek dan tugasan ketika mereka maju melalui program dan menggunakan karya sebelumnya ini sebagai bahan sumber untuk projek akhir mereka. Terdapat juga aktiviti dan tugasan portfolio khusus di seluruh program di mana pelajar diminta untuk menggabungkan atau membandingkan pengetahuan merentasi kursus.

Syarat Kemasukan

Individu yang ingin mendapatkan kemasukan ke program ijazah Kepimpinan MBA dalam bidang Inovasi akan mempunyai ijazah sarjana muda dan sekurang-kurangnya satu tahun pengalaman kerja sepenuh masa.

Tuisyen

Tuisyen untuk Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah $ 19,000 CDN. Pelajar boleh membayar kursus tuisyen-pada-masa atau secara ansuran.

Pemindahan Kredit Diploma Pasca Ijazah

Pelajar yang memegang Diploma Post-Degree satu tahun dari Kolej Komuniti Awam Kanada layak mendapat pemindahan kredit MBA yang unik. Pemohon boleh menerima maksimum dua (2) kredit kursus ke arah MBA, mengurangkan program tuisyen dan jangka masa!

Program diajar dalam:
English

Lihat 6 lagi program yang ditawarkan oleh Sandermoen School of Business »

This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
42 
Price
19,000 CAD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date