Sarjana Sains dalam Pendidikan - Pendidikan Khas - Analisis Perilaku Terapan

Umum

Penerangan Program

Kepekatan Analisis Terapan Terapan (ABA) dalam talian dalam Sarjana Sains dalam Pendidikan - Pendidikan Khas membantu profesional membangunkan pemahaman yang lebih mendalam tentang keperluan kesihatan tingkah laku yang pelbagai. Melalui kurikulum yang diluluskan oleh BACB, pelajar memperoleh kemahiran untuk membangun, melaksanakan, dan menilai teknik kualiti yang membawa perubahan tingkah laku positif kepada orang yang mempunyai keperluan khusus. Pelajar dalam program inovatif dan 100% dalam talian ini akan mengkaji prinsip-prinsip pembelajaran dan tingkah laku, dan memahami bagaimana untuk sengaja melaksanakan prinsip-prinsip ini dalam persekitaran seperti sekolah, hospital, pengaturan kesihatan mental, dan juga perniagaan.

Penerapan Analisis Kelakuan

Analisis Perilaku adalah strategi penting yang digunakan untuk merawat berbagai cabaran tingkah laku yang berkaitan dengan ketagihan, kebimbangan, kesihatan mental, diet, tingkah laku pra-sekolah, ketidakupayaan perkembangan, kenakalan remaja, dan gangguan pembelajaran. Pernah meningkatkan bilangan pelajar pada Spektrum Autisme serta mereka yang mempunyai Emosi / Kelakuan Tingkah Laku mewakili perkembangan kemahiran dalam ABA serta pengamal yang disahkan. Tambahkan ke pengetahuan profesional semasa anda dengan tumpuan dalam Analisis Kelakuan Gunaan dan belajar menggunakan metodologi yang didorong data untuk menganalisis dan membimbing secara lebih positif perubahan tingkah laku manusia.

Majukan Kerjaya Anda Dengan Analisis Perilaku Terapan

Tumbuh secara peribadi dan profesional ketika Anda menjelajahi peluang unik yang tersedia untuk mendidik dan melayani kebutuhan individu yang menghadapi cabaran kognitif, emosional, atau tingkah laku. Permintaan adalah tinggi untuk orang yang mempunyai taraf penganalisis tingkah laku untuk pekerjaan dalam tetapan pendidikan yang tetap dan istimewa, penjagaan kesihatan, keadilan jenayah, rawatan penyalahgunaan bahan, pusat kecergasan, kemudahan penyelidikan, dan pengaturan organisasi.

Profesional yang boleh mendapat manfaat daripada program berasaskan bukti ini termasuk:

 • guru
 • pakar tingkah laku
 • ahli terapi mudah alih
 • perunding pendidikan
 • ahli patologi bahasa pertuturan
 • kaunselor sekolah
 • guru pendidikan khas
 • kakitangan sokongan paraprofessional
 • pekerja sosial
 • ahli psikologi
 • profesional perubatan
 • pakar sumber manusia
Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduat ... Baca lebih lanjut

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduate, and executive programs both online and on campus. Guided by a faculty committed to both teaching and scholarship, students develop intellectually, spiritually and emotionally through a unique curriculum, and advanced study in a chosen discipline. Baca Ringkas