39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Gambaran keseluruhan

Sarjana sains sains dalam pengurusan pembinaan direka khusus untuk profesional pengurusan pembinaan yang berpengalaman yang berminat untuk memajukan kedudukan kepimpinan dalam bidang. Program ini juga boleh menampung graduan program sarjana muda dalam pengurusan pembinaan atau disiplin yang berkaitan.

Matlamat program ini adalah untuk menyediakan graduan dengan kemahiran strategik yang diperlukan untuk memimpin dan memajukan industri pembinaan. Graduan akan membangunkan kompetensi dalam: kepimpinan; analisis kos pembinaan dan kawalan; pengurusan operasi pembinaan dan produktiviti; pembangunan perniagaan pembinaan; reka bentuk dan pembinaan mampan; dan dalam bangunan hubungan pelanggan pembinaan. Sebagai sebahagian daripada sifat pelbagai disiplin program, pelbagai pilihan dari pelbagai disiplin menyediakan graduan dengan fleksibiliti untuk mengikuti kursus yang relevan di seluruh kampus RIT. Kursus pengurusan pembinaan teras dalam program ini diajar oleh fakulti dengan kedua-dua bidang dan pengalaman penyelidikan dalam disiplin.

Pelan pengajian

Oleh kerana program ini dihoskan sepenuhnya dalam talian dan direka dengan profesional yang bekerja dalam fikiran, anda akan mempunyai kemudahan dan fleksibiliti untuk merancang kursus anda bekerja sepanjang hari anda. 30 jam program semester boleh disiapkan dalam masa 1.5 tahun pengajian sepenuh masa, atau kira-kira 2-3 tahun belajar separuh masa semasa bekerja sepenuh masa. Kurikulum ini terdiri daripada kursus teras, pilihan profesional, dan pilihan tesis siswazah, projek, atau peperiksaan yang komprehensif.

Kurikulum

Pengurusan Pembinaan, ijazah MS, urutan kursus biasa

Tahun pertama

 • CONM-650 Prinsip Kepimpinan dan Pengurusan Pembinaan
 • CONM-690 Pembinaan dan Reka Binaan Lestari
 • CONM-718 Operasi dan Produktiviti Pembinaan
 • CONM-720 Analisis dan Pengurusan Kos Pembinaan
 • Kaedah Penyelidikan GRCS-701
 • Pilihan Profesional

Tahun kedua

 • CONM-760 Pembangunan Klien Pembinaan 3

Pilih salah satu dari yang berikut:

 • Tesis CONM-790, serta Prinsip Komunikasi Penyelidikan GRCS-702
 • CONM-795 Ujian Komprehensif, ditambah dengan dua Pilihan Profesional
 • Projek Siswazah CONM-797, ditambah dengan Satu Profesional Elektif

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Syarat Kemasukan

Untuk dipertimbangkan untuk masuk ke MS dalam pengurusan pembinaan, calon mesti memenuhi keperluan berikut:

 • Pegang ijazah sarjana muda dengan ijazah minimum IPK 3.0 dalam pengurusan pembinaan, kejuruteraan awam, teknologi kejuruteraan awam atau program berkaitan yang merangkumi sekurang-kurangnya 15 jam semester matematik dan sains peringkat sains. Pemohon yang memegang ijazah sarjana muda lain dengan pengalaman pekerjaan berkaitan yang berkaitan akan dipertimbangkan untuk kemasukan secara individu,
 • Mempunyai kursus atau pengalaman profesional yang didokumenkan dalam anggaran kos, perancangan
 • Kursus perniagaan / pengurusan dan kursus statistik amat disyorkan.
 • Mempunyai pengalaman pengurusan pembinaan sekurang-kurangnya setahun sekali. Mereka yang kurang pengalaman kerja yang sesuai mungkin diperlukan untuk menyelesaikan satu atau lebih semester pengalaman kerja koperasi siswazah yang berkaitan;
 • Sekiranya penyediaan akademik dan / atau kerja diperlukan sebelum diterima dan memulakan pengajian siswazah, pemohon digalakkan untuk membuat perancangan dengan kerusi program. Kursus persediaan boleh disiapkan di RIT atau dengan pra-kelulusan boleh diselesaikan di universiti lain. Setiap kursus mesti dilengkapkan dengan gred B atau lebih tinggi.
 • Mengemukakan permohonan lulusan rasmi yang lengkap, disertakan dengan transkrip rasmi (dalam Bahasa Inggeris) semua kerja kursus sarjana dan lepasan yang telah siap sebelum ini;
 • Pemohon antarabangsa yang bahasa ibunda bukan bahasa Inggeris mesti mengemukakan markah dari Ujian Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing (TOEFL). Skor minimum 570 pada peperiksaan bertulis, 230 pada versi elektronik peperiksaan, atau 88 pada versi internet ujian diperlukan.
Program diajar dalam:
 • English
Rochester Institute of Technology (RIT)

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Rochester Institute of Technology (RIT) »

Tarikh Akhir Kemaskini Julai 12, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Duration
18 - 36 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
47,522 USD
Tuisyen tahunan (12-18 jam kredit). Bayaran tambahan mungkin dikenakan. Beasiswa dan bantuan disediakan.
Deadline
Permintaan Maklumat
Rolling admission
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
End Date
Mei 8, 2021
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Rolling admission
Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Rolling admission
End Date
Mei 8, 2021