Sarjana Pentadbiran Kesihatan

Umum

Penerangan Program

Pentadbiran Kesihatan Queens University of Charlotte menawarkan kurikulum yang diterapkan berdasarkan amalan perniagaan sejagat dan kepimpinan berprinsip diterjemahkan ke persekitaran penjagaan kesihatan. Pendekatan ini mengembangkan kepakaran perniagaan anda, kemahiran berfikir kritis, dan kecekapan pengurusan sehingga anda dapat memenuhi cabaran dan perubahan sistem penjagaan kesihatan yang rumit. Kepimpinan anda boleh menyumbang kepada organisasi yang lebih cekap, masyarakat yang lebih sihat, dan pesakit yang lebih bahagia.

Akreditasi dan Kedudukan

Queens University berada di kedudukan No. 13 di Tenggara oleh Berita AS dan Laporan Dunia .

Program dalam talian boleh diselesaikan dalam masa kurang dari 24 bulan dan direka untuk mereka yang mempunyai sekurang-kurangnya dua tahun pengalaman dalam penjagaan kesihatan. Penekanan setiap kursus terhadap pembelajaran diterapkan bermakna anda boleh mengambil kemahiran yang anda pelajari dan segera menerapkannya dalam tugas sehari-hari anda supaya anda boleh mula membuat perbezaan dengan segera. Anda akan belajar untuk:

  • Menilai dan memperbaiki dasar sedia ada, dan melaksanakan proses baru untuk menyelaraskan operasi.
  • Menilai perbelanjaan dan menyediakan cadangan penjimatan kos.
  • Mengubah prosedur sebagai tindak balas kepada peraturan penjagaan kesihatan negeri dan persekutuan.
  • Membangunkan rancangan strategik untuk hospital dan pusat pesakit luar.
  • Cari kecekapan organisasi untuk meningkatkan penjagaan pesakit dan kesihatan keseluruhan dalam komuniti anda.

Outlook MHA Kerjaya dalam talian

Pada tahun 2015, gaji tahunan median untuk pengurus perkhidmatan kesihatan adalah $ 94,500,1 dan pakar meramalkan 9.8 juta pekerjaan penjagaan kesihatan baru menjelang 2024.
- Biro Statistik Buruh AS

Kenapa Pelajar Pilih MHA Queens Online?

Fakulti pengamal pakar. Para jurulatih di MHA dalam talian Queens adalah profesional dan pakar berpengalaman dalam bidang penjagaan kesihatan. Anda akan mendapat pandangan dunia sebenar dari para profesional terkemuka hari ini.

Kualiti, pendidikan yang berpatutan. Queens University of Charlotte menawarkan program MHA berkualiti pada harga yang berpatutan, jadi anda boleh meletakkan matlamat kerjaya anda dalam jangkauan.

Misi yang memberi inspirasi. Pelajar MHA dalam talian disediakan bukan sahaja untuk berjaya dalam perniagaan tetapi untuk hidup secara sengaja dengan membantu meningkatkan kesihatan pesakit dan komuniti anda.

Rangka kerja untuk MHA dalam talian adalah berdasarkan kepada kecekapan teras yang digariskan oleh American College of Healthcare Executives (ACHE).

Tarikh Akhir Kemaskini Oktober 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Queens University of Charlotte was founded in 1857 on devotion to serving students and has brought that same devotion to its online community with an innovative online learning system, personalize ... Baca lebih lanjut

The Queens University of Charlotte was founded in 1857 on devotion to serving students and has brought that same devotion to its online community with an innovative online learning system, personalized student support, and the same faculty that teach in the campus programs. Baca Ringkas