Pentadbiran Kesihatan Queens University of Charlotte menawarkan kurikulum yang diterapkan berdasarkan amalan perniagaan sejagat dan kepimpinan berprinsip diterjemahkan ke persekitaran penjagaan kesihatan. Pendekatan ini mengembangkan kepakaran perniagaan anda, kemahiran berfikir kritis, dan kecekapan pengurusan sehingga anda dapat memenuhi cabaran dan perubahan sistem penjagaan kesihatan yang rumit. Kepimpinan anda boleh menyumbang kepada organisasi yang lebih cekap, masyarakat yang lebih sihat, dan pesakit yang lebih bahagia.

Akreditasi dan Kedudukan

Queens University berada di kedudukan No. 22 di Tenggara oleh Berita AS dan Laporan Dunia .

Program dalam talian boleh disiapkan dalam masa 24 bulan dan sesuai untuk profesional penjagaan kesihatan semasa. Penekanan setiap kursus terhadap pembelajaran diterapkan bermakna anda boleh mengambil kemahiran yang anda pelajari dan segera menerapkannya dalam tugas sehari-hari anda supaya anda boleh mula membuat perbezaan dengan segera. Anda akan belajar untuk:

  • Menilai dan memperbaiki dasar sedia ada, dan melaksanakan proses baru untuk menyelaraskan operasi.
  • Menilai perbelanjaan dan menyediakan cadangan penjimatan kos.
  • Mengubah prosedur sebagai tindak balas kepada peraturan penjagaan kesihatan negeri dan persekutuan.
  • Membangunkan rancangan strategik untuk hospital dan pusat pesakit luar.
  • Cari kecekapan organisasi untuk meningkatkan penjagaan pesakit dan kesihatan keseluruhan dalam komuniti anda.

Outlook MHA Kerjaya dalam talian

Pada tahun 2015, gaji tahunan median untuk pengurus perkhidmatan kesihatan adalah $ 94,500,1 dan pakar meramalkan 9.8 juta pekerjaan penjagaan kesihatan baru menjelang 2024.
- Biro Statistik Buruh AS

Kenapa Pelajar Pilih MHA Queens Online?

Fakulti pengamal pakar. Para jurulatih di MHA dalam talian Queens adalah profesional dan pakar berpengalaman dalam bidang penjagaan kesihatan. Anda akan mendapat pandangan dunia sebenar dari para profesional terkemuka hari ini.

Kualiti, pendidikan yang berpatutan. Queens University of Charlotte menawarkan program MHA berkualiti pada harga yang berpatutan, jadi anda boleh meletakkan matlamat kerjaya anda dalam jangkauan.

Misi yang memberi inspirasi. Pelajar MHA dalam talian disediakan bukan sahaja untuk berjaya dalam perniagaan tetapi untuk hidup secara sengaja dengan membantu meningkatkan kesihatan pesakit dan komuniti anda.

Rangka kerja untuk MHA dalam talian adalah berdasarkan kepada kecekapan teras yang digariskan oleh American College of Healthcare Executives (ACHE).

Program diajar dalam:
English

Lihat 8 lagi program yang ditawarkan oleh Queens University of Charlotte Online »

Tarikh Akhir Kemaskini April 16, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Ogo 2019
Jan 2020
Duration
24 
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2019

Jan 2020